x

mnogi samo sanjaju o ovome mjestu

Duško Tošić odveo kćerke na luks putovanje: Uživali u najskupljem hotelu u Monaku, a onda ih odveo na mjesto o kojem milioni sanjaju!

Bivši fudbaler Duško Tošić odveo je svoje kćerkice na zasluženo ljetovanje o kojem sanjaju mnogi. Tošić je sa Atinom i Nikom prvo bio u Monaku, da bi potom prešli u Italiju u Portofino.

Mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića Nika na Tiktoku pokazala je kako uživaju na putovanju sa svojim ocem i na društvenoj mreži objavila snimak u kakvom luksuzu uživa.

Potom su otišli u Italiju, odnosno u mondensko ljetovalište Portofino, a ponosni tata je uslikao nasljednicu i objavio na svom Instagramu.


Iako na fotografijama nema starije kćerke Atine, mnogi misle da je i ona otišla sa njima, ali pošto se ne snima u posljednje vrijeme, njenih fotografija sa putovanja nema.


Inače, djevojčice često putuju i svaki raspust provode van Srbije, bilo sa mamom ili sa tatom. Oni se trude da ispune svaku želju svojih mezimica koje važe za jako skromne i kulturne tinejdžerke. Ni Nika ni Atina nisu željele da se ističu i hvale luksuzom, što posebno izaziva simpatije kod njenih pratilaca i gotovo je nemoguće ne primijetiti da je ona jedna sasvim obična tinejdžerka koja i te kako zna da uživa u djetinjstvu.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.