x

ima se

Duško Tošić pazario stan od 300 000 eura: Fudbaler je vlasnik još jedne luksuzne nekretnine!

Duško Tošić postao je vlasnik luksuznog stana koji se nalazi u novoizgrađenoj stambenoj zgradi u blizini Hrama Svetog Save, otkriva Kurir.

Prema tvrdnjama izvora bliskog fudbaleru, on je već duže vrijeme tražio nekretninu koja je u blizini centra grada, pa mu se ova lokacija učinila kao idealno mjesto. Objekat se nalazi u jednosmjernoj ulici, a stan koji se Dušku dopao je dvostran.

Kako saznajemo, fudbaler je angažovao enterijeristu, za koga je imao samo jedan uslov - da dječje sobe gledaju na Hram Svetog Save, koji se nalazi u blizini zgrade.


Fudbaler nije žalio para za ovaj stan. Poznato je da se cijene kvadrata u novogradnji u tom dijelu grada kreću oko 3.000 eura, pa nije teško izračunati da ga je nova nekretnina od stotinak kvadrata koštala oko 300.000 eura.

Inače, prema priči drugog fudbalerovog poznanika, Duško je skoro godinu dana tražio nekretninu, ali nijedna mu se nije dopala kao ova. Prije nekoliko mjeseci agenti su mu ponudili stan u skupocjenom bloku koji se zida na Zvezdari. U pitanju je nekoliko zgrada koje su na atraktivnoj lokaciji, posjeduju bazene, teretane, privatno obezbjeđenje i još mnogo toga, pa je Tošić bio na korak da odluči da baš tu kupi stan.


Međutim, u posljednjem momentu stigla je ponuda za prodaju nekretnine kod Hrama Svetog Save i on je ipak htio da se skući na Vračaru.

Fudbaler već posjeduje luksuzan stan na Dedinju u kojem je godinama živio sa porodicom, a prije nekoliko godina kupio je i vilu od Dragana Stojkovića Piksija, koju je platio dva miliona eura. Navodno, kako smo saznali, Duško u svom vlasništvu ima i lokale u širem centru Beograda, koje iznajmljuje, pa će stan na Vračaru biti samo još jedna u nizu nekretnina koje on posjeduje. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Tošićem, ali je njegov broj telefona poznat redakciji bio nedostupan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.