x

DVOJICA ZADRUGARA BILI INTIMNI: Njih dvojica kriju da su bili u vezi!

Branislav Radonić Brendon i Lazar Jeremić učesnici su najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 2". Iako u Imaginarijumu gotovo da jedva komuniciraju, njihovo poznanstvo traje dugo. Kako saznajemo, Brendon i Lazar su prije dvije godine bili prilično bliski, a po kuloarima se šuškalo da su u ljubavnoj vezi.

Naime, njih dvojica su se upoznali 2016. godine, nakon završetka rijalitija "Maldivi", koji se davao na Hepi televiziji. Mladi fudbaler živio je u to vrijeme van Beograda, pa mu je bilo naporno da svakodnevno putuje i gubi vrijeme po autobusima i vozovima, te mu je Branislav srdačno ponudio da dođe i prespava kod njega kada god mu to bude potrebno.


- Iako je sve počelo bezazleno i drugarski, nakon nekog vremena njihov odnos postao je jako čudan. Lazar je umio da ostane kod Brendona i po nekoliko dana, nije to više bilo samo na noć ili dvije. Kada je bio sa Brendonom, Lazar je ignorisao čak i tadašnju djevojku Ejmi Aminatu, koju je navodno i vjerio. Radonjić je bio ljubomoran i nije puštao Lazara da mrdne. Udovoljavao mu je u svemu, ispunjavao mu sve želje, samo da ostane pored njega - kaže izvor koji je dobro upućen u odnose dva aktuelna zadrugara.


- Nakon mjesec dana počeli su da se svađaju jer je Lazar htio da izlazi po splavovima, a Brendon je želio da bude samo pored njega. Jedne večeri, kada se Jeremić vratio sa neke žurke u ranim jutarnjim satima, ispred vrata Brendonovog stana sačekale su ga njegove stvari, što je bio dovoljan znak da više nije poželjan u stanu. Lazar je lupao na vrata i molio da ga pusti, ali Brendon je ostao neumoljiv i nije ga pustio da makar prespava. Lazar se snašao, ali od tada između njih dvojice vlada užasna netrepeljivost - završava izvor Rijalitija.


Sticajem okolnosti, Lazar i Branislav ušli su zajedno u rijaliti "Zadruga", ali obojica se prave ludi i ne pominju relaciju koju su nekada imali. Brendon je nekoliko puta provukao kako je Lazar htio da mu se uvali na gajbu, tek da ga zaplaši i pokaže mu da nema problem da ispriča i ostatak priče ukoliko mu bude stao na žulj.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.