x

spektakl

Dženan Lončarević pokorio sarajevsku Skenderiju: Donosimo fotogaleriju!

Dženan Lončarević je u subotu, 13. maja održao koncert za pamćenje u punoj sarajevskoj Skenderiji.

Ljubitelji njegovih pjesama istinski su uživali u trosatnom koncertu na kojem je izveo samo neke od svojih hitova.


Na otvaranju koncerta, kojim je još jednom dokazao da je jedan od najboljih vokala u regionu, pjevao je "Sve moje ljubavi", a potom su na repertoaru bile "Loše su godine", "Kad ostave te svi", "Laufer"...


Dženan Lončarević

Publika je horski pjevala i hitove "Putnička", "Laku noć", "Vjeruj bratu", "Piješ sine", "Nikome ni reč" ... Oduševljena publika Dženana je vratila na bis na kojem je izveo numere "Ljubim u prolazu", "Rano crna", "Ti amo"...


Dženan Lončarević i Dado Polumenta

Specijalni gosti na koncertu su bili Peđa Medenica koji je publiku oduševio svojim hitovima "Dođeš mi u san" i "Čisto da znaš", te Dado Polumenta sa kojim je Lončarević otpjevao duet "Ona koje nema" i Amil Lojo.


Peđa Medenica

Publika je zadovoljna napustila Skenderiju u želji da na veliki koncert Dženana Lončarevića neće ponovo čekati jedanaest godina.

- Osjećam se uzbuđeno i sretno. Hvala Sarajevo. Atmosfera je bila fenomenalna. Ovo je koncert koji ću definitivno pamtiti cijeli život. Mogu slobodno reći da mi je ovo najbolji koncert. Muzika je dio mog života i bića i kada imaš ovakvu publiku sve je lako. Ostat ću vjeran Skenderiji i opet ću se vratiti dušom i srcem kako su me prihvatili - rekao je Lončarević koji se sat vremena nakon koncerta slikao sa fanovima.


Dženan Lončarević sa bendom


Peđa Medenica i menadžeri Mario Softa i Ervin Salihbegović

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.