x

EKSKLUZIVNA ISPOVIJEST! VLADIMIR MARJANOVIĆ: Osvještao sam mjesto gdje je ubijena Jelena! ZAKLEO SAM SE SINU!

Pomen... Doveo sam sveštenika na nasip u Borči jer je Zoranova želja da se osvješta ploča koju smo podigli Jeleni, i to tačno 25 mjeseci poslije zločina, priča za Kurir svekar pokojne pjevačice ...

- Zoranova je želja da u duhu pravoslavlja osvještamo i ploču koju smo zajedno podigli na mjestu gdje je Jelenino tijelo pronađeno. U dogovoru sa sveštenikom uradili smo to na dan kad je prije tačno 25 mjeseci ubijena moja snaha - rekao je za Kurir Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, nakon što je sveštenik osvještao spomen-ploču na nasipu u naselju Crvenka u Borči.


Stariji Marjanović je zajedno s kumom Verom Vukomanović i unukom Urošem, Zoranovim sinom iz prvog braka bio na nasipu. Podsjetimo, njegov sin Zoran nalazi se u pritvoru od 15. septembra prošle godine zbog sumnje da je 2. aprila 2016. ubio suprugu, pjevačicu „Granda“ Jelenu Marjanović Krsmanović.

Marjanovići su na nasip donijeli žito, crveno vino, cvijeće i upalili su svijeće.

- Ispunio sam obećanje dato sinu jer on nije mogao da bude s nama - rekao je sa uzdahom olakšanja Vladimir.

On nam je objasnio da su samo oni bili prisutni, jer njegov mlađi sin Miloš i njegova supruga Milica rade, a da Zoranova kćerka Jana nije željela da dođe.

- Ostala je da spava, a i bolje, jer se plašim da bi dolazak na nasip za nju možda bio stresan. Još nijednom nije izrazila želju da dođe ovdje, ali je zato prije manje od mjesec dana tražila da je vodimo na mamin grob da joj odnese cvijeće - ispričao nam je Marjanović.

Na njegove riječi nadovezuje se kuma Vera, dodaje da se Zoranovoj i Jeleninoj kćerkici ispunjavaju sve želje i da je porodica njoj posvećena u svakom smislu te riječi.

- Mnogo joj nedostaje majka, ali i otac. Često pita kad ćemo da je vodimo kod tate, ali to je sada nemoguće zbog njenog saslušanja, koje je traženo. Zoranu je takođe mnogo teško bez nje - kažu Vladimir i kuma Vera.

Vladimir kaže da Zoran dobro podnosi boravak u CZ.

- Zoran je veoma jak. Vjeruje da nije kriv i iz toga crpi snagu, zna da ništa loše nije uradio. Takođe, živi za kćerku Janu i dan kad će ponovo biti zajedno - priča Vladimir. On nije želio da komentariše ništa vezano za Zoranov pritvor i optužnicu protiv njega.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.