x

Ekskluzivno: OVO JE NOVI DEČKO SELME BAJRAMI! (FOTO)

Žena sirena ponovo voli! Najpopularnija bh. pjevačica se dosta puta opekla kada je u pitanju iznošenje privatnog života kroz medije, tako da ovoga puta mudro ćuti o svojoj novoj vezi. Kako Ekskluziva.ba portal saznaje Tuzlanka sa adresom stanovanja - Beč, već neko vrijeme je u vezi sa Banjalučaninom Zvjezdanom Arsenićem. 

Pjevačica Selma Bajrami duži period izbjegava govoriti o svom privatnom životu, naročito kada je u pitanju ljubavni status. Ona se pored standardnih nastupa, posvetila odgajanju svog sina, a njenoj sreći pogotovo nema kraja od momenta kada se skućila i za sebe i svog mezimca obezbijedila kuću sa bazenom na mirnoj lokaciji u Beču. Čini se kako je "zvjerki" ili "ženi sireni" sve krenulo na bolje, pa je nakon teškog perioda kada je ljubav u pitanju i na tom polju riješila situaciju. Kako Ekskluziva portal saznaje ona je u vezi sa Zvjezdanom Arsenićem iz Banja Luke. 


(Uz njega joj osmijeh ne silazi s lica)

Zvjezdan Arsenić je sin jednog od najboljih skakača sa mostova svih vremena u BiH. Upravo Zvjezdan se pojavljuje u Selminom novom spotu za pjesmu 'Rizik' koju su joj radili Jala Brat i Buba Corelli. Kada je video ugledao svjetlost dana, vjerovatno niko nije ni pretpostavio da je Selma već neko vrijeme u emotivnoj vezi upravo sa ovim zgodnim manekenom. Prve sumnje su nastale kada je objavila fotografiju sa njim. 


Selma Bajrami nije bila raspoložena da za Ekskluziva.ba portal prokomentariše novu vezu sa Zvjezdanom, ali zato fotografija na kojoj se ljube otklanja sve sumnje i jasno daje do znanja kako su ljubavni par.


"Poljubi me u vrat, zbog tebe gubim dah, zbog njega kriziram, k'o nevolja priziva, pogledom hipnotizira, on je kralj rizika", poručuje Selma u novoj pjesmi, a ko zna možda su ovi stihovi namijenjeni upravo za njenog novog izabranika. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.