x

EVO KAKO JE TIPOVAN SAŠA POPOVIĆ: Protiv Badžinog sina svjedočiti će žena koja zna SVE DETALJE PLJAČKE VILE GAZDE GRANDA!

Kako pišu mediji, nakon što sredinom sljedeće nedjelje u tužilaštvu budu saslušani vlasnik Grand produkcije Saša Popović i njegova supruga Suzana, kojima je 8. marta ove godine u večernjim satima opljačkana vila na Bežanijskoj kosi, počeće saslušanja svjedoka, koji će u tužilaštvu ispričati detalje vezane za dane u kući Popovića prije krađe dragocijenosti.

Prema nezvaničnim informacijama, u tužilaštvo će biti pozvana kućna pomoćnica Popovića, koja će ispričati dešavanja iz kuće, ali i ukazati na to da li je bilo sumnjivih dešavanja prije pljačke.

- S obzirom na to da se sumnja da je kuća Popovića tipovana i nadgledana danima prije nego što je opljačkana, očekuje se da će kućna pomoćnica ispričati da li je vidjela i koga sumnjivog da vreba ispred kuće, odnosno da li je sretala Vojislava Stojičića ili nekog ko odgovara njegovom opisu ispred njenog radnog mjesta - kaže izvor upoznat sa istragom.


Pored kućne pomoćnice, u tužilaštvu će svjedočiti i ljudi koji su bili u gostima Saše Popovića prije pljačke, odnosno prije nego što su Popovići otišli na odmor u Opatiju.

Podsjećanja radi, Stojičić je uhapšen nakon višemjesečne istrage, koja je usliijedila nakon što je Popović prijavio da mu je iz kuće na Bežanijskoj kosi odnijeta imovina vrijedna oko 100.000 eura.


Na meti lopova tada su se našli Popovićev sef sa određenom dokumentacijom i nekoliko satova, nakitom i pištoljem, koji pripadaju najužim članovima porodice.

Inače, Popović i njegova supruga su u vrijeme pljačke boravili u Opatiji, gdje imaju nekoliko nekretnina.


Po dolasku u porodični dom u elitnom dijelu Novog Beograda, u Ulici partizanske avijacije, shvatili su da im nedostaje sef, poslije čega su smjesta alarmirali policiju.

Pljačka je odmah okarakterisana kao djelo profesionalaca, a inspektori nisu našli znakove nasilnog upada u kuću, odnosno obijanja.

Sumnja se da je Badžin sin preskočio ozidanu ogradu vile porodice Popović i u kuću ušao bez problema - bila je otključana.


Nakon ulaska u kuću, Stojičić mlađi počeo je premetačinu spavaće sobe Popovića, gdje je iz ormara uzeo metalni sef u kojem se, prema navodima naredbe o sprovođenju istrage, nalazio zlatni nakit, brilijanti, dokumenta i pištolj marke "crvena zastava" sa tri kutije metaka, kao i oružani list na ime Suzane Popović.

Stojičić je odnio i osam muških skupocijenih satova u vlasništvu Saše Popovića i jedan ženski sat.



(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.