x

lagodan život

(FOTO) KRISTALNI LUSTERI, VRIJEDNE SLIKE, GLAMUR U CENTRU GRADA: Srpska voditeljka voli LUKSUZAN život i evo šta radi da bi ga obezbijedila!

Voditeljka Snežana Dakić u porodičnom domu živi sa kćerkom Laurom. "Pošto sam imala ljetnju pauzu od četiri mjeseca, a i neke stvari sam unaprijed snimila na "Ženskoj televiziji", odmorila sam se i sada mi ne pada teško što imam povećan broj obaveza. S obzirom na to da sam iskusna u ovom poslu i da imam dosta samopouzdanja, te da sam u kvalitetnoj ličnoj i profesionalnoj fazi, ništa mi ne pada teško!

- Najčešće se odmaram kod kuće, čitam knjigu ili gledam neku dobru seriju, a kada stignem, i rekreiram se - naglašava ona.

Stan u centru Beograda je prilično luskuzan, a uljepšavaju ga i kristali na lusterima, njen portret i umjetničke vrijednosti...

- Pošto želim da obezbijedim što lagodniji život kćerki i sebi, luksuzno ljetovanje, dobru garderobu i novac za glamurozan život, baš zato radim dva posla. U ovoj zemlji koliko god da ste dobri u svom poslu, teško da možete da budete dovoljno dobro plaćeni jer su takvi uslovi na tržištu - iskrena je Snežana.

Snežana voli mnoge stvari koje je donelo savremeno doba i novo vreme, međutim ona se kritički osvrće na odnos muškaraca i žena.

- Koliko god da smo savremeni, veliki broj muškaraca svoje partnerke vidi prije svega kao inkubatore za rađanje djece, potom kao besplatnu pomoć u kući, kao kućepaziteljku, dok oni izlaze po gradu i nastavljaju da žive svoj momački život. Pritom ne govorim iz ličnog iskustva jer nisam nikome bila kućna pomoćnica, hvala bogu. Uvijek sam mogla da platim da mi neko pomogne da bih mogla da se posvetim svom poslu i kulturnom uzdizanju jer sam ja ipak poslanik javne riječi. Muškarci često imaju mjerilo kakvu ženu hoće: onu koja ne izlazi, ne zanimaju je drugi muškarci, i koja govori da uživa što je kod kuće. E, onda joj muž kupi auto da bi ona razvozila djecu. Mnogi od njih su nesrećni u tom braku. Mlada žena vidi idealan brak kao zajednicu sa muškarcem koji ima više novca od nje i da joj omogući da ne mora ništa da radi. Tu nema osmijeha na licu, nema ispunjenosti. Žena ako nema svoju vokaciju nije srećna, naročito ne na duže staze - smatra Snežana.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.