x

(FOTO) Zola nije otac Miljanine bebe?! Isplivala fotka koja sve dokazuje, evo od kada je trudna!

Prije par dana odjeknula je vijest da je Miljana Kulić zapravo trudna sa pjevačem Bojanom Tomovićem. Ona se tokom posljednjih mjeseci viđala,komunicirala i dopisivala sa njim, čak toliko često da je to prelazilo u progonjenje.

Naime, Miljana je kao što znamo u Zadruzi, gdje je već dugo očekivala da će joj se pridružiti njen bivši vjerenik Lazar Čolić Zola, koji je sinoć i stigao u Zadrugu.

Ona tvrdi da je Zola otac djeteta i da sem njega nije imala drugih muškaraca. Ipak, njena priča više ne pije vodu jer se u međuvremenu oglasio Tomović koji tvrdi da je bio sa njom, ali on nije jedini.


Podsjećamo da je Miljana u toku ljeta vrlo često objavljivala fotografije sa nepoznatim muškarcima sa kojima su je povezivali, pa je tu bio i jedan fudbalera, ali i muškarac sa kojim se slikala u krevetu, a on je bio go. To je bila prije nešto više od dva mjeseca, dakle otprilike osam nedjelja koliko je Miljana i trudna, pa se na društvenim mrežama spekuliše da je uparavo tada i ostala trudna. 


Ono što je takođe veoma čudno je i da je na kraju druge sezone Zadruge, Miljana veoma burno raskinula sa Zolom, rekla mu neke veoma ružne riječi i tvrdila kako ga nikada zapravo nije ni voljela, već da je željela da to sa njim opstane, ali da je sve vrijeme njega lagala.

Nakon toga ona sada tvrdi kako voli Zolu, kako su njena osjećanja iskrena i da je ovo dijete njegovo, jer sa drugim muškarcima nije bila.

Da li laže ili priča istinu saznaćemo do kraja rijalitija. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.