x

Free Models: Održana dječija modna revija u Slogi! (GALERIJA)

U subotu 30. marta u klubu "Sloga" je održana 218. "Dazzle Dječija Modna revija" u organizaciji Free Models-a i Urban Managementa - "Real Love", a pod pokroviteljstvom "Sarajevo International Airport-a" i Ministarstva kulture i sporta KS.

Pred mnoštvom gledalaca i posjetitelja predstavili su se mališani iz deset različitih škola sa različitim izlazima i performansima. Nakon višemjesečnih priprema, rada i truda, predavanja iz bontona, zdrave ishrane, kulture oblačenja, pravilnog držanja tijela, vježbanja i druženja, svi su nagrađeni zabavnim raznolikim programom i već jedva čekaju novi.


Pred prepunom Slogom i na oduševljenje svih profi grupa Free Models-a predstavljena je nova kolekcija butika "DAZZLE",čije ime cijela revija i nosi. Butik Dazzle nalazi se na Novoj Otoci i ovom prilikom obukao je i voditeljicu programa. Imali smo priliku vidjeti i novi ples plesne škole "AP" koji je nagrađen velikim aplauzom. U raznolikosti programa i predstavljanja mogli smo vidjeti i posebnu grupu mališana iz Istočnog Sarajeva, koja se predstavila sa posebnim make up artom na licu i frizurama uz odabrani outfit.


Dječica su se družila i uživala kao i roditelji, što se moglo i vidjeti i osjetiti iz više nego pozitivne atmosfere. Za kraj, širokih osmijeha, svi učesnici još jednom su prodefilirali pistom i kao sto je to običaj na svim velikim revijama, nagrađeni su slatkišima. U iščekivanju smo novog programa od strane tima Urban Managementa u suradnji sa FModels-om.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.