x

Zorica Brunclik posjetila estetskog hirurga: Lice joj sada izgleda bar 10 godina mlađe (foto)

Diva narodne muzike Zorica Brunclik toliko pleni svojim glasom da njen izgled često nepravedno pada u drugi plan.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Iako zbog svoje ružičaste kose ne može ostati neprimećena gde god da se pojavi, mnogi ne primećuju da pevačica već godinama izgleda potpuno isto, kao da je za nju vreme stalo. I dok sa kilažom, kako sama priznaje varira, lice Zorice Brunclik se nije menjalo godinama.

Folk diva sinoć se kao specijalna gošća pojavila na rođendanu Ace Sofronijevića, a tom prilikom mogli smo da vidimo Zoricu u punom sjaju, no nešto drugačiju nego inače. Naime, ako je suditi po fotgrafijama Brunclikova je podmlađivala lice, koje je sada, čini se, zategnutije nego ikada.

Međutim, kao što ne preteruje ni u čemu, pevačica tako nije preterala ni u estetskim korekcijama. Iako nije poznato koju metodu podmlađivanja je koristio njen estetski hirurg, evidentno je da je pevačica zahtevala da izgleda lepo, prirodno, ali sveže.


Zorica je oduvek veoma vodila računa o svom izgledu, a kako je jednom prilikom izjavila Suzana Mančić, upravo je Brunclikova bila ta koja je prva ugradila silikone.


– Od naših pevačica Zorica Brunclik je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem, ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu, čije ime, verovali ili ne i dan-danas pamtim, zvao se Gerd Knoten! On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle 30 godina! Hvala i Zorici i njemu – izjavila je Suzana Mančić za medije jednom prilikom.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Svet.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.