x

Frizerski salon “BIKI” , mjesto gdje vaše želje postaju stvarnost!

Frizerski salon Biki koji se nalazi u Doboju, nudi širok izbor frizerskih usluga za žene uz inovativne frizerske tretmane koji će vašu kosu učiniti zdravom, mekom, sjajnom i ljepšeg izgleda. Primarni cilj da naši cijenjeni klijenti budu zadovoljni, da opravdamo povjerenje koje su nam ukazali, ističe vlasnica Biljana Lazarević-Puljanović. 

Pored profesionalnog osoblja, višegodišnjeg iskustva u struci, vrhunskih preparata sa kojim radi salon BIKI je prepoznatljiv i po najpristupačnijim cijenama u gradu što mu daje jednu širu dimenziju za uspješnost poslovanja . Osim redovnog posla salon ide u korak s vremenom kad su u pitanju edukacije i seminari u regiji i inozemstvu. 

Naši gosti moraju da budu zadovoljni. Zahtjevne frizure , njega kose , sve za vaš lijep prirodan i njegovan izgled prati kvalitetna edukacija našeg profesionalnog osoblja koje zahtjeva stalnu nadogradnja kvalifikacije svijetskih standarda, dodaje Lazarević.

Pranje kose, šišanje, feniranje, pramenovi, bojenje kose, balayage, foilayage, tretmani za obnovu kose ili svečane frizure samo su neke od usluga koji BIKI nudi u ponudi svojim cijenjenim klijentima.

Radno vrijeme frizerskog salona BIKI je od 9:00 do 19:00 sati , te subotom od 9:00 do 16:00 sati.

Adresa: Nemanjina 2B, Doboj, Bosnia and Herzegovina.

Svoje termine možete rezervirati i više informacija potražiti na Instagram profilu ili pozivom na broj 065/836-746, kao i putem DM-a fejsbuuk stranice salona. 

.

.

Instagram; https://www.instagram.com/biljcica_biky_1987/

Fejsbuuk; https://www.facebook.com/profile.php?id=100063571151363


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.