x

život da stane ne smije

Futa se vraća poslije 2 porodične tragedije! Evo u čemu učestvuje: Marini bi to bilo jako drago!

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima prije dvije nedjelje, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, dio ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, poslije dvije porodične tragedije koje je doživio u prethodnom periodu - gubitka supruge Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.


Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za Kurir i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pjesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

- Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke dijelove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio  je ljubazno Futa, a na  pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.


Podsjetimo, kao što smo već i objavili lik Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.