x

drama

Futi naglo pozlilo, Hitna pomoć u stanu na Vračaru: Očajni otac ne može da prihvati da je ostao i bez drugog sina!

U koliko je lošem stanju proslavljeni kompozitor Aleksandar Futa Radulović, svjedoči i činjenica da je zbog stresa, na poziv porodice, u porodični dom Radulović-Tucaković na Vračaru kasno sinoć morala da dolazi i ekipa Hitne pomoći sa jedne privatne klinike.

Nakon pregleda, oni su ustanovili da je on jako uznemiren, pa je kao terapiju dobio i lijekove za smirenje kako bi malo odspavao.

- Futa oka nije mogao da sklopi otkad je saznao za tragediju. Po cijele dane samo ćuti, pa plače. Ponavlja kako mu više nema života i da nema razlog da živi. On od bola više ne liči na sebe. Potpuno se promijenio nakon Marinine smrti, a Laćin kraj ga je dotukao. Ostario je preko noći za 10 godina. Ja ne znam kako će on izdržati svu ovu proceduru i samu sahranu. Toga se najviše plašimo - završava izvor.


Podsjetimo, komšinica iz zgrade gde Futa živi otkrila nam je kako se on sada drži poslije strašnih vijesti koje je primio.

- Velika tuga. Futa je van sebe od očaja. Ne znam kako će ovo preživjeti. Slabog je zdravlja, a i rijetko je izlazio još od kad je naša Maki preminula. Ja sam mu zvonila na vrata tri puta od jutros, ne otvara mi. A sigurno je unutra, gdje bi on sad išao? 


- Roletne je spustio, plašim se za njega jako da mu ne pozli. Juče popodne je bila jedna gospođa, mislim da im je to kuma. Čula sam jauke i plač tad, ali nisam htjela da idem. Velika tragedija. Laća je u posljednje vrijeme slabije dolazio, rekao mi je kad smo pričali da je sad u Novom Sadu. Djelovao je dobro i raspoloženo, ali majčina smrt ga je zauvijek promijenila, vidjelo se to. Strašno - rekla nam je komšinica nesrećne porodice.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.