x

Gastoz progovorio o aferi sa Đoganijevom: Ja sam Luni slaba tačka, Marko bi je izbo nožem da može!

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su u "Zadruzi 3" vezu dugu godinu dana i tri mjeseca, kada se otkrila afera koju je ona imala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom prije ulaska u rijaliti. Đoganijeva, koja je prvo negirala da se viđala sa pjevačem, mijenjajući iskaze više puta, pod pritiskom je priznala kada su isplivale sve njene laži. Gastoz je prokomentarisao haos koji je nastao u Šimanovcima pošto je neočekivano postao glavni akter događaja iako nije u rijalitiju.

Nenad je za Srpski telegraf rekao da ga je Luna razočarala, ali da je žali zbog toga što su je roditelji i dečko uništili. On je istakao da Đoganijeva nije umjela da se snađe.

- Sve je preforsirano. Meni je Lune žao. Šta sam sve čuo da pričaju u "Zadruzi", rekao sam sebi da bukvalno ni sam više ništa ne znam. Stalno neke poruke, da sam ja ovakav, da je naše društvo ovakvo, evo sada se i Stefan Šebez oglasio na Pinku... Ja stvarno ćutim i stojim sa strane i ne želim da ja nešto pričam zato što znam da svakog sranja za tri dana dosta, sve će to da se stiša, proći će. Ja sam Luni slaba tačka, to su kopci osjetili, sad je ne puštaju na miru ni Gagi i Anabela i bukvalno kao kopci bam-bam njoj u glavu. Uopšte ne misle na njeno mentalno zdravlje. Gagi i Anabela su psihički uništili Lunu, niko ne mari za to kako se ona osjeća - rekao je Nenad.


Marinković je priznao da Luna nije govorila istinu kada je njihov odnos u pitanju, ali i da više osuđuje Miljkovićevo ponašanje od njenog.

- Okej, možda je nešto slagala, možda nije, ali Marko, kada bi mogao, izbo bi je nožem. Luna se zbog njega kljuka lijekovima za smirenje. Ali to je sve rijaliti, kada ti vide slabost, a znaju da je pobjednica prošle sezone, samo hoće što prije da je u.eru. Eto, to je ono što ona možda shvata, u stvari ne, iskreno, ja mislim da ona ne shvata. Jer da ona ima u glavi to što ja sada pričam, ona se ne bi tako postavila nikad. I mnogo bolju priču bi napravila, pa makar sve slagala ili ne. Ali u nekim koracima su se zaj..ali. Tamo u "Zadruzi" treba imati nekog svog u timu jer, generalno, koga boli k..ac da li je uvijek istina ili ne, pa zar mislite da sam ja u ovim mojim rijalitijima uvijek istine pričao - završio je Gastoz.


Podsjetimo, cijela svađa počela je od toga da se Luna Đogani vidjela sa Nenadom Marinkovićem, a Ana Marija Smiljanić je objelodanila detalje njihovog susreta. Uslijedile su svađe Lune i Marka Miljkovića, u kojima su učestvovali i Anabela Atijas i Gagi Đogani. Pod pritiskom dečka, roditelja, novinara i zbog straha da ne izgubi dečka, Luna je na kraju ipak priznala da je bila kod Gastoza, ali je rekla da je bila sa drugaricom, izvjesnom Jelenom. Međutim, Nenadov drug Stefan Šebez javno je otkrio da je Luna bila sama u stanu sa trojicom muškaraca, među kojima je bio i Nemanja Đerić Đekson.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.