x

Gej poljubac na kraljevskom vjenčanju: Elton Džon i Dejvid Bekam se poljubili u usta, pjevač se nakon toga oblizao! (VIDEO)

Megan Markl i princ Hari vjenčali su se u subotu 19. maja u u kapeli dvorca u Vindzoru, pred budnim okom cijelog svijeta koji je pratio direktan prenos ovog čina. Na samo vjenčanje je bilo pozvano preko 600 zvanica (pojedini svjetski mediji pišu da je riječ čak o 800 ljudi).

Oni koji su imali tu čast da prisustvuju i samom prijemu  jesu slavni muzičar Elton Džon, kao i slavni fudbaler Dejvid Bekam. Međutim, jedan trenutak i to između njih dvojice dobrim dijelom je zasjenio apsolutno sve druge zvanice, a donekle i novopečeni bračni par Megan i Harija!

Naime, kada su ugledali jedan drugog krenuli su da se poljube, a iako niko ne zna kako se i kome "omaklo" pao je poljubac u usta usred prenosa uživo i usred kraljevskog prijema!

Međutim, još veći haos na društvenim mrežama izazvala je Eltonova reakcija na poljubac, pošto se muzičar oblizao, očigledno vrlo zadovoljan onim što je "okusio"...

U klipu ispod pogledajte kako je ovo izgledalo: 



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.