x

rat

Gospođa neka posjeti dobrog psihijatra! Ana Nikolić nikad brutalnije isprozivala Jelenu Karleušu: Sjaši više!

Ana Nikolić opet je žestoko oplela po svojoj nekada dobroj drugarici i koleginici Jeleni Karleuši.

Iako je nakon žestoke polemike djelovalo da su se strasti između njih dvije malo smirile, izgleda da Ana ipak neće tek tako preći preko Jeleninih uvreda na njen račun, pa i onih da će ukoliko dođe do suđenja, doći i do javnih objava u sudu nalaza koji govore o Aninom psihijatrijskom i toksikološkom stanju.

- Gospođa "v.ginini monolozi" neka za početak posjeti nekog dobrog psihijatra. Vidjeli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:


- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, SJAŠI VIŠE! - zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Podsjetimo, do sukoba između njih dvije došlo je nakon što je Ana istakla da će tužiti Karleušu i da će je "goniti do Strazbura".


- JK prvo treba da se izvini svojim kćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznijela moraće i da dokaže. Vidjećemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo!.Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza - napisala je u porukama koje je podijelila na Instagramu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.