x

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Članovi žirija pobijesnili na Karleušu i Lukasa, progovorili o UCJENAMA!

Pjevačica Jelena Karleuša i pjevač Aca Lukas više nisu u dobrim odnosima, zbog čega je nastao haos među ostalim članovima žirija “Zvezda Granda”. Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ana Bekuta i Viki Miljković pobunili su se što ovo dvoje ucjenjuju direktora “Granda” Sašu Popovića da će napustiti svoju sudijsku stolicu ukoliko ovaj drugi ostane, kao i Snežana Đurišić, koja je dio produkcijskog žirija.

Nisu bitni

Gotovo svi oni smatraju da Jelena i Aca nisu baš toliko bitni da se tako ponašaju i da ne postoje nezamjenljivi, a Saši su zamjerili što se toliko trudi da ih zadrži, jer ispada da su bitniji od ostalih članova žirija.


- Saša je sa svim ostalim članovima žirija popričao o problemu koji mu prave Aca i Jelena, jer bi volio da oboje ostanu emisiji, a Bosanac mu je poručio da ga ta tema uopšte ne zanima. Nije htio mnogo da polemiše oko toga jer Dragan smatra da niko nije nezamjenljiv i da je suvišno da se tolika drama pravi oko bivših prijatelja Karleuše i Lukasa.


“Baš da vidim da li bi se tako trudio i mene da zadržiš u žiriju”, bilo je sve što je Bosanac rekao, aludirajući na njegov sukob sa Marijom Šerifović, koji su oni izgladili van kamera - navodi izvor “Scene” dobro upućen u cijelu frku na “Grandu”.

Prema riječima našeg anonimnog izvora, Marija se prilično iznervirala zbog ponašanja Jelene i Ace.

- Ajde, bre, ponašaju se kao neka djeca! Naravno da će da ostanu u žiriju i da će da se pomire, nego sad namjerno prave haos, jer im se može - u ovom maniru je komentarisala Šerifovićeva sukob Jelene i Ace i njihove prijetnje da će napustiti žiri “Zvezda Granda”. Znam i to da se nekoliko puta čula sa Jelenom i pokušavala da je urazumi, s obzirom na to da su dobre prijateljice, ali Jelena je nastavila da tjera po svom. Marija smatra da je možda i bolje da ode jedno od njih dvoje kada već ne umiju da se ponašaju razumno i ako će stvarati negativnu atmosferu na snimanju, tvrdi naš izvor.

Interesantno je da je Miljkovićeva ostala suzdržana, ali da se potajno nada da će Karleuša otići iz žirija.

- Viki je rekla Saši da je njoj svejedno ko će sjediti u žiriju i da je smiješno da iz sezone u sezonu vodi polemika oko Jelene i Ace Lukasa, jer svako može da bude zamijenjen - kaže naš izvor i dodaje:

- U krugu bliskih prijatelja Viki ipak priča i to da bi joj laknulo da Jelena ode iz žirija, jer joj je muka da sluša kako je ova omalovažava i vrijeđa pred kamerama. Ona smatra da je stoički podnijela sve što su joj kolege govorile za sve ovo vrijeme, a da je niko nije zaštitio, niti je ucjenjivala svojim odlaskom. Zato ih smatra neprofesionalnim - završava izvor iz “Granda”.


Ana Bekuta je takođe iznijela stav da ne želi da se miješa u sukob Ace Lukasa i Jelene Karleuše, ali ni da ne želi da savjetuje Sašu kako da ih privoli da ostanu u “Zvezdama Granda” oboje.

- Ana je objasnila Saši da on ima dovoljno iskustva i da najbolje on sam može da riješi tu zavrzlamu. Usput je istakla i to da je pomalo vrijeđa što se on toliko trudi da zadrži njih dvoje, a da nije i prema drugim članovima žirija pokazao da mu je stalo da budu tu gdje jesu. Ona misli da Jelena i Lukas svoj problem treba da riješe van studija u Košutnjaku i u novoj sezoni se pojave kao ozbiljni ljudi i profesionalci - otkriva sagovornik magazina “Scena”.


Snežana Đurišić, koja sa Sašom Popovićem čini produkcijski žiri, istakla je tokom razgovora sa Sašom i ostalim kolegama da to oko Jelene i Ace nije njena stvar, da ona u to neće da se miješa i da krajnju odluku treba on sam da donese.

Kako bismo provjerili ova naša saznanja, kontaktirali smo sa svim pomenutim članovima žirija, ali većina nije odgovarala na naše pozive i poruke. Viki Miljković nam se javila na telefon i kratko poručila da je ta tema ne zanima i da nema nikakav komentar, dok je Bekuta istakla da ne želi da bude dio spekulacija.


Kako dalje saznajemo, mnogi pevači sa estrade zovu Popovića i nameću se za novog člana žirija ukoliko dođe do promjene.

- Saša stalno dobija ponude raznih pjevača i pjevačica koji hoće da dođu na mjesto Karleuše, odnosno Lukasa. Vrlo su svjesni da će im učešće u najgledanijem muzičkom takmičenju podići karijeru na viši nivo, obezbijediti mnogo veću popularnost i broj nastupa. Ipak, Saša svima njima poručuje da žiri ostaje isti i da nema potrebe da pričaju na tu temu. Prosto, Popović je uvjeren da će problem sa Lukasom i Karleušom riješiti u svoju korist. Zapravo Jelena će ostati jer je Lukas uveliko najavio svoj odlazak, ali se Saša trudi da oboje budu u starim foteljama od jeseni. Šta će uraditi, to niko ne zna, i da li ima taktiku da ih privoli na takav korak - ispričao nam je Sašin blizak prijatelj.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.