x

rijaliti par u centru skandala

Isplivali novi detalji udesa: Tara i Ša se pobili u autu, Simova urlala pa se zakucala u drvo!

Rijaliti-par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša navodno su se pobili u kolima, zbog čega su se reperovim novim mercedesom zakucali u drvo.

- Tara i Ša su se te večeri vozili u njegovom novom mercedesu, a u jednom trenutku je došlo do stravične svađe, kakvu samo ona umije da izazove. Histerično je vrištala na Nenada dok je sjedila za volanom, a onda je krenula da ga udara i tako je izgubila kontrolu nad vozilom - priča izvor blizak paru, te nastavlja:


- Ša je, kao i uvijek, preuzeo svu odgovornost na sebe baš iz razloga što zna kakve bi posljedice imalo da ona sama mora da odgovara za svoje postupke. Svi znaju da seda za volan bez vozačke dozvole jer voli da se bahati i hvali na mrežama kako joj se sve može, a sada joj se to obilo o glavu. Sva sreća, pa je prošlo bez posljedica, ako izuzmemo materijalnu štetu, ali ona bi morala ozbiljno da odgovara, pogotovo što je na sve to bila i u alkoholisanom stanju.


Podsjećanja radi, ovim povodom su Tara i Ša saslušani u policiji, gdje je reper izjavio da je on vozio, što je Tara potvrdila. Kako u okolini nije bilo kamera koje bi snimile događaj, sve je ostalo na njihovim iskazima.

.

.

..

.

.


Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.