x

Skandal!

Isplivao skandalozan snimak Miljane i ovog kontoverznog Zadrugara: Evo šta je tražila od njega i klela mu se u malog Željka - Prevrnuće vam se želudac!

Iako sada nisu u najboljim odnosima, prije ulaska u rijaliti, Miljana Kulić je bila u velikom škripcu sa parama, tolikom da je upravo od Filipa Mijatova tražila pozajmicu u iznosu od 700 evra.

Filipov brat je na njegovom profilu objavio dio Miljaninog i Filipovog razgovora, kao dokaz da je ona zaista tražila taj novac.

- U dijete ti se kunem, zar misliš da bih se ja brukala za 700 evra, ulazimo zajedno u rijaliti, u dijete ti se kunem - molila je Miljana.

- Ajde ovako, ja sam sad u Mađarskoj, znači ja ne mogu ništa prije... Daću ti 700 evra, nije problem, kaži mi kad ćeš da mi vratiš - odgovorio je Filip.

- Ja se vraćam 29. u pola 6 ujutru na aerodromu, od 9 radi banka, znači ja ti vraćam 29. u 10 ujutru, idemo negdje na kafu i vraćam ti - rekla je Kulićeva.

- Do prekosutra najkasnije ću poslati, ali moraš da mi vratiš Miljana, je l važi - insistirao je Mijatov.

- Filipe, kunem ti se u dijete, u tatu, u mamu, kunem ti se u svoj život, znači nikad se u životu ne bih brukala, u sve najmilije ti se kunem i to niko da ne zna. Pozovi Milicu i pitaj da li je Miljani uplaćen honorar, da li treba da podigne - rekla je Miljana i dodala da pare treba da legnu ujutru, izvjesnom Srđanu iz Bosne.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.