x

ISPLIVAO SNIMAK: Sukob u bekstejdžu Zadrugovizije - Maca iz čista mira gurnula Kiju, a onda... NEEMITOVANE SCENE!

Posljednjih nekoliko dana u rijalitiju "Zadruga" bukti rat između jednih od favorita za ukupnu pobjedu - Kristine Kije Kockar i Mace Diskrecije. Razlozi su brojni (od ljubomore zbog Bore Santane, preko pjevanja i lupanja o šerpu, do teških riječi Senade Nurkić koja je stjuardeasi iz Zrenjanina rekla da nikada neće imati djecu), a sve je kulminiralo kada je Kija popustila i nasrnula na Macu, ali ih je obezbjeđenje na vrijeme razdvojilo.

Sada se na internetu pojavio jedan zanimljiv snimak iz bekstejdža nedavno održanog muzičko-imitatorskog takmičenja "Zadrugovizije" koji se na kraju završio skandalom jer je obezbjeđenje razdvajalo Santanu i Diskreciju kojoj je zasmetalo kako joj se Bora obraća, te je demonstrativno skinula periku.

Izgleda da Maca nije zamjerala Santani samo na tonu kojim joj se obraća, već i što se družio sa Kristinom Kijom Kockar. Otuda i riječi kada je Bora odlazio od nje "vidiš, ideš kod one k**ve, a mene ni ne gledaš".

Snimak koji se pojavio pokazuje kakav sukob je između Mace i Kije ispao, a Diskrecija je čak u četiri-pet navrata odgurnula stjuardesu iz Zrenjanina i tako je sklonila sa Borinih leđa, a onda je skočila kako bi je polila pivom. Kockareva je dobacila:

- Sklonite je, sklonite je, udariću je - poručila je Kija obezbjeđenju.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.