x

ISPOVIJEST NOVICE ZDRAVKOVIĆA: Smrt mi se bliži! Neću da umrem u mukama kao moj Toma!

Novica Zdravković u ponedjeljak je završio je u bolnici jer mu se nakon 15 godina vratio karcinom mokraćne bešike, zbog čega mora na operaciju. Ovoga puta tumor je zloćudni. Ukoliko dođe do metastaze, Novica tvrdi da mu se ne piše dobro.

- Operisao sam rak prije 15 godina. Tada je bio dobroćudni. Prije mjesec dana odjednom je došlo do zapušenja kanala i tada nisam mogao da mokrim. Nastalo je krvarenje. Sada je situacija ozbiljna. Samo se plašim da ne završim u mukama kao Toma, da rak ne metastazira.   Imao sam nekoliko cistoskopija, bio sam malo i nemaran. Ponekad pukne miom, pa krvari, pa prestane, ali ništa ozbiljnije. Kada sam u ponedjeljak došao ovde, prvo su mi uradili cistoskopiju, zatim ostala snimanja i utvrdili da imam tumor koji je zloćudni i mora da se operiše.


(Foto: Kurir)

Pjevač je opisao kako se osjećao nakon saznanja o bolesti.

- To sam odavno pregrmio, još s bratom. On je 17 godina to vukao. Kad sam prvi put saznao da sam bolestan, baš sam se uplašio, iako je tad bio dobroćudni. Sada je ozbiljno, vidjećemo poslije toga kada se bude odstranilo.  Ono što sam ja preživio s bratom kada je umirao ne bih poželio ni nekoj životinji. To je stvarno strašno. Šta će biti sa mnom, vidjećemo. Jedino je smrt sigurna, a znam da mi se bliži.


(Foto: Kurir)

Zdravković se ipak ne plaši smrti.

- Ne plašim se ničega. Živio sam onako kako sam volio da živim, godina imam dovoljno, čak imam godina i za izumiranje. Smrt je za mene ponovo rođenje, nema to nikakve veze. Kako mi je zapisano, tako ću proći. Lakše sve podnosim ako o tome ne razmišljam. Čega imam da se plašim, dovoljno sam živio. Ne bojim se smrti.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.