x

Ispovijest Vladimirove bivše djevojke: Bila sam uplašena, on je spreman NA SVE! SAPLEO ME, GURNUO I PLJUNUO jer sam bila brža od njega!

Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" zbog nasilja nad Aleksandrom Subotić, a da temperamentnom zadrugaru nasilje nad ženama nije strano tvrdi i njegova bivša djevojka.

"To je moja najluđa veza, dečko je bolestan i ja sam bila u strahu od njega", tvrdila je Slađana Petrušić, nekadašnja učesnica "Parova", dodavši da je planirano da uđe u "Zadrugu 2", u koju je pozvana kako bi Staniji Dobrojević pokazala pravo Tomovićevo lice.


"Inače, moram da upozorim sve da je Vladimir psihopata. Bolje da ga ne diraju, inače će biti svašta. Dajem mu rok još 15, 20 dana i, ako bude sreće, neko će proći samo sa polomljenim kostima, a strahujem da bi mogao i da ubije nekoga", dodala je Petrušićeva.


"Sjećam se, jednom smo se kao takmičili ko je brži i pošto sam ja bila brža, on me je sapleo i gurnuo, glavu sam razbila, a onda me je pljunuo. Plakala sam jer se ponašao kao da je u ringu", nastavila je priču ona, a zatim iznijela još šokantinih detalja njihove veze:


"Kad sam se dopisivala sa Mikijem Đuričićem, i pokažem mu jer je bilo nešto smiješno. To mi je bio kraj, razbio mi je telefon, stegao me je za ruku i bacio na pod. Stvarno sam bila uplašena za sebe jer je on spreman na sve", nagovijestila je Slađana.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.