x

Istina o tuči Prijovićkinog supruga i menadžera konačno razotkrivena: Pojavio se snimak koji sve govori (video)

Odnos Filipa Živojinovića i Aleksandrinog menadžera razotkriven

Prije nekoliko mjeseci, kada je Aco Pejović pravio punoljetstvo svojoj najmlađoj kćerki, u medijima se pojavila priča da je Filip Živojinović u napadu ljubomore nasrnuo na Aleksandrinog menadžera Danijela Blaška. Iako je to Prijovićka demantovala i dalje se govorilo da odnos Filipa Živojinovića i Aleksandrinog menadžera nije baš najbolji.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Aleksandra i Blaško su navodno sedjeli jedno do drugog, šaputali i smijejali se, a Filipu, koji je bio pomalo pripit, to je navodno zasmetalo, pa je nasrnuo na Aleksandrinog menadžera. Pisalo se da je pjevačica tada plakala i da je izvela napolje obojicu uz riječi da je sramote na kumovoj proslavi.

NAJČITANIJA VIJEST:

TRUDNA ALEKSANDRA DALJE NASTAVLJA POTPUNO SAMA, RIJEŠILA DA ZALIJEČI SVE RANE NAKON RASKIDA SA CAREM

Inače, posle niza uspeha koje je postigla, Aleksandra je izjavila da je sve što je postigla, postigla zajedno s Filipom.


– Ovo je naš zajednički uspeh. Sve ovo što se dešava mi smo zaista uradili zajedno. Niko treći. Niko treći nije postojao poslednjih osam godina. On je svako jutro ustajao i svako veče legao i razmišljao šta je sledeće što treba da uradimo. Ja njega imam u slušalici kada smo na koncertu.

NAJČITANIJA VIJEST:

"TADA SU MI SE SRUŠILE SVE NADE" Riječi majke Andrije Čikića koji je ubijen u "Ribnikaru" KIDAJU DUŠU: "Čujem majku kako vrišti, a kod nas potpuna TIŠINA"

On mi kaže koja je sledeća pesma, kada će vatra. To su neke stvari. Kada završim neki koncert, on mi kaže: ‘Vidiš iz onog našeg podruma, gde je sve krenulo, a gde smo došli’” – otkrila je Aleksandra Prijović.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Video pogledajte OVDJE.

Svet-scandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.