x

Istraga o ubistvu pjevačice Granda u Borči: OVO SU JELENINE POSLJEDNJE RIJEČI!

Zoran Marjanović (39), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, prije zločina se žestoko posvađao s pjevačicom! Kako Srpski telegraf saznaje, supružnici su se prepirali, da bi Jelena u jednom trenutku povisila ton, što je potvrdio i jedan od saslušanih svjedoka u istrazi koja se vodila zbog brutalnog ubistva pjevačice "Granda".

Vid Stjepanović otkrio je u tužilaštvu da je čuo kad je Jelena suprugu rekla: "Zorane, ti to ne razumiješ", što su ujedno bile i njene posljednje riječi. Samo nekoliko minuta kasnije, mlada pjevačica i majka tada petogodišnje kćerke Jane usmrćena je sa osam udaraca šipkom po glavi, a njeno izmasakrirano tijelo nađeno je sljedećeg dana u kanalu.

- Tog 2. aprila 2016. bio sam u dvorištu kod česme, na nekih 15 metara od mjesta na kojem stanujem. Tad sam ugledao Jelenu na balvanu. Bila mi je okrenuta leđima i naslonjena na balvan, dok je Zoran licem bio okrenut ka meni. Stajao je na nekih metar i po od supruge - rekao je Stjepanović, čiji se iskaz nalazi u optužnici koja je 9. februara podignuta protiv Marjanovića.

Svjedok je dodao da je sa supružnicima bila i njihova kćerka, kao i da je Zoran bio vidno uznemiren i nervozan.

- On je nervozno skakao za Janinom loptom, nekako je bio nemiran. I Zoran i Jelena su u rukama imali mobilne telefone, a pored pjevačice je na balvanu stajao i gornji dio trenerke. Supružnici su sve vrijeme pričali, tačnije prepirali su se. Jelena je u jednom trenutku povisila ton toliko da sam mogao da čujem šta mu govori. Rekla je: "Ne razumiješ ti to" - rekao je Stjepanović, koji je tek poslije Jeleninog nestanka od policije saznao da su na balvanima zapravo bili Marjanovići.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.