x

Iva Grgurić danima spavala u kolima ispred Popovićeve kuće: Čekala ga da izađe bez Suzane, a onda je uslijedilo ovo!

Iva Grgurić je provela dva dana u kolima čekajući da Saša Popović izađe bez supruge Suzane. Pratila ga do plaže u Opatiji, gdje su proveli cijeli dan, a on ju je uveče bez objašnjenja blokirao na telefonu.

Kako otkriva Ivina prijateljica, starleta je željela da Sašu zavede da bi joj on pomogao da započne estradnu karijeru u takmičenju "Zvezde Granda"!

- Iva je riješila da po svaku cijenu zavede Sašu! Dan nakon što ga je upoznala u kafiću i fotografisala se sa njim ona je ponovo pokušala da mu se približi - počinje priču Ivina drugarica.

- Čim je saznala adresu njegove kuće u Opatiji, krenula je u akciju. Pozajmila je auto od jednog našeg prijatelja i parkirala se ispred Sašine kuće! Odatle mi je slala poruke kako čeka priliku da on izađe bez supruge Suzane kako bi mu prišla. Ona je bukvalno provela dva dana u kolima, tu je i spavala sve dok nije spazila Sašu kako sam izlazi iz kuće. Pratila ga je kolima do plaže "Lido", gdje se on kupao. Iva je riješila da sada ostavi bolji utisak, pa je umjesto kratke haljine izabrala minijaturan kupaći.


Rijaliti zvijezdi, međutim, nije uspio plan jer, prema riječima našeg izvora, Popović nije želio više da joj se javi! - Bezuspješno je pokušala da ga pozove, Saša ju je bez objašnjenja blokirao! - priča izvor.

Iva je malo prije susreta sa Sašom raskinula vezu sa biznismenom Marinkom Zovkom. "Marinko je Ivu izbacio iz stana kad je našao novu djevojku Sanju. Ona se tad odlučila na očajnički potez. Rekla mi je: "Idem da uhodim Sašu Popovića! Najviše volim starije i imućne muškarce. On je idealan za mene“, priča Ivina prijateljica i podsjeća da je Iva imala i burnu vezu sa oženjenim Marijanom Šarićem, koji je od nje stariji 40 godina.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.