x

potvrdila priče

Ivana Aleksić nije došla u studio da podrži muža: Ša definitivno ostao bez supruge!

Reper Nenad Aleksić Ša je nominovani zadrugar. U studio je došla njegova podrška, njegov prijatelj, Dušan.

Naime, reperova supruga se nije pojavila, zbog čega se nagađa da više nema njenu podršku zbog suviše prisnog odnosa sa Tarom Simov.

- Mi slabije gledamo, obično nam sve prenose. On je potpuno drugačija osoba, ne poznajemo ga ovakvog. To što je uradio, javnost ga osuđuje. Ne znam šta da kažem, jer ne znam šta je u njegovoj glavi. Da je dobro, nije. Treba da se udalji od Tare i shvati šta radi. Možda još uvijek ima nade... Sa Ivanom sam se vidio danas, nije na meni da sada prenosim - rekao je Dušan.


Inače, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su već nekoliko nedjelja glavna tema u Bijeloj kući. Njih dvoje se ne razdvajaju, a mnogi spekulišu da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva. Iako Ša sve vrijeme tvrdi da su oni samo prijatelji, svi su primijetili da često ljubomoriše Tari, a ona je u jednom trenutku čak i rekla da je zaljubljena u njega.


Ša je u više navrata istakao da se plaši da ga je porodica napustila i da ga niko ne podržava napolju. On je u više navrata bio tužan jer mu nedostaje supruga, ali nije prestajao da bude blizak sa Tarom.

On se nedavno žalio Franu da mu je muka od stresa.

"Baš sam u k...u, budim se tebra, nije mi do života. Niko me ne kapira, sve žive smaram, postao sam glavni smarač", rekao je Ša.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.