x

ne oprašta mu

Ivana uklonila reperovo prezime sa Instagrama: Pričalo se da je skinula burmu, novi potez žene Nenada Aleksića Ša pokrenuo je haos!

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, napravila je još jedan potez koji je izazvao mnoštvo reakcija. Kako su pisali mediji, Ivana je prije nekoliko dana skinula burmu, a sada je promijenila i ime na Instagramu.

Nekada je uz njeno ime stajalo i prezime njenog supruga, a sada ga je obrisala pa na Instagramu piše samo Ivana.

Reper se nerijetko obraćao svojoj supruzi iz rijalitija:


- Iko, žao mi je što moraš da slušaš gluposti i vrijeđanja. Na ivici sam da napravim glupost. Nisam dobro u glavi. Iko, nadam se da si uz mene. Žao mi je da slušaš to, nisi dio rijalitija - rekao je Ša tada.


Podsjetmo, Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mjesecima su nerazdvojni. Zadrugari i gledaoci primijetili su da njihov odnos prevazilazi prijateljske okvire, ali su njih dvoje do skoro to negirali, a onda je Simova progovorila o svojim osjećanjima i priznala da je zaljubljena u skoro 20 godina starijeg repera. Ša i dalje ne priznaje da ima emocije prema Tari, a na svaki pomen da je sa Simovom u ljubavi, burno reaguje. U mjesecima iza nas, nekoliko puta je pokušao da pobjegne iz rijalitija, kako njegov odnos sa Tarom ne bi izbio u prvi plan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.