x

IŽIVLJAVAO SE NA MENI, VRIŠTAO SAM I OTIMAO SE! KRVAVI S*KS: Ispovijest ljubavnika Darka Kostića!

S Darkom Kostićem sam stupio u kontakt preko internet aplikacije, ali pod lažnim imenom. Privukle su me njegove fotografije i zakazali smo sastanak. Pristao sam na s*ksualni odnos s njim, ali ne i na iživljavanje koje je uslijedilo. On je protiv moje volje skinuo kondom i ejakulirao u meni rizikujući da me spolno zarazi. Od te večeri preživljavam pakao.

Ovim riječima počeo je ispovijest za Kurir Vojislav B. (24), mladić koji je, kako tvrdi, pretrpio iživljavanje modnog kreatora Darka Kostića. Podsjetimo, Kostić je nedavno izašao iz pritvora u kom je bio više od mjesec dana zbog spolnog uznemiravanja maloletnika.


Dozivao pomoć

- Te večeri smo razmijenili nekoliko poruka. Poslao mi je fotografije na kojima ga nisam prepoznao. Nisam znao da idem kod Darka Kostića jer mu je drugačije ime na aplikaciji. Poslao mi je lokaciju preko aplikacije i otišao sam kod njega - priča uznemireni mladić, koji je, kako tvrdi, danima na lijekovima za smirenje.

On dodaje da mu je kreator otvorio vrata.


- Svjetlo je bilo prigušeno i nisam ga dobro vidio. Kada sam shvatio da je on Darko Kostić, bio sam šokiran i zatečen. Nije mi je bilo prijatno, uplašio sam se. Htio sam da odem, ali on je rekao da mu dam priliku uvjeravajući me da mu je sve što je ranije pisano namješteno - priča Vojislav.

Prema njegovim riječima, opušten pričom, pristao je na s*ksualni odnos s Kostićem.


- Dao sa mu k**dom jer ga on nije imao. Vidio sam da ga je stavio i sve je bilo kako treba. Međutim, nakon nekoliko minuta postajao je sve grublji. Tražio sam da prestane, ali on nije htio. Stegao me je uza zid. Desnu ruku mi je držao na leđima, a drugom me je obuhvatio i čvrsto držao da nisam mogao da se mrdnem. Bio je toliko grub da sam počeo da vrištim i da se otimam - tvrdi naš sagovornik.


On dodaje da ga je Kostić pustio tek kada je s**šio u njega.

- Tada sam vidio i kondom koji je bio na stolu. Bio je cijeli, iako je Kostić kasnije tvrdio da mu je pukao. Pitao sam ga zašto je to uradio, on je vikao: „Šta hoćeš, neće ti se ništa desiti. Zdrav sam!“ Rekao sam da ću ga prijaviti, a on je počeo da mi prijeti - priča uznemireni Vojislav.

Vojislav objašnjava da je ubrzo potom izletio iz stana, a da je Kostić vikao za njim.


- Sa policijskom patrolom sam se našao nedaleko od Kostićevog stana, jer sam se plašio. Nakon sat vremena patrola je otišla kod njega u stan i on je priveden. Kostić je lagao u policiji da mu je k**dom pukao - tvrdi mladić.

Prema njegovim riječima, u MUP je obavio razgovor i sa inspektorom koji mu rekao da nema elemenata krivičnog djela.

- Objasnio mi je da će krivično djelo biti jedino ako me je Kostić zarazio nekom spolnom bolešću. Od te večeri ne spavam i ne znam šta da radim od brige. Znam da je optužba za silovanje teška i svjestan sam da ne mogu to da dokažem, ali nasilje sam doživio - tvrdi Vojislav B. i dodaje da je Kostić osoba koja prvim susretom šarmira ljude i da kada se opuste, upadaju u njegovu mrežu iz koje ne mogu da izađu.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.