x

DAN RANIJE PROSLAVILA DJEVOJAČKO VEČE

Iznenada preminula vjerenica poznatog pjevača: Umrla u snu na dan vjenčanja! Oglasio se i on!

Vjerenica poznatog pjevača Toma Mana, Danijela, preminula je iznenada u snu na dan vjenčanja.

Tom Man je potvrdio da je njegova vjerenica Danijela, s kojom ima sina Bouvija, iznenada preminula u snu.

Ona je imala samo 34 godine i preminula je u jutarnjim časovima u subotu, na dan kada je trebalo da se zavjetuju na vječnu ljubav. Dan ranije proslavila je djevojačko veče.


- Ne mogu da vjerujem da pišem ove riječi, ali moja najdraža Deni, moja najbolja prijateljica, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Dan koji je trebalo da bude najsrećniji u našim životima završio se nepovratnom tragedijom. Osjećam se kao da sam isplakao okean - napisao je Tom.


- Nismo stigli do oltara. Ni da izgovorimo zavjete, ni da odigramo prvi ples, ali znam da znaš da si bila moj cijeli svijet, nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Danijela, nosiću ovu burmu koju je uvijek trebalo da nosim kao simbol bezuslovne ljubavi prema tebi- napisao je on zavjet vjerenici koja je umrla u snu.


- Slomljen sam i ne mogu ovo da procesuiram, iskreno ne znam kako ću dalje. Znam da moram zbog našeg dječaka da skupim svu snagu koju imam. Neću biti ni blizu roditelja kakav si ti već bila, ali obećavam da ću dati sve od sebe da Bouvija odgajim kako smo željeli. Obećavam ti da će znati kako mu je mama bila nevjerovatna. Bićeš tako, tako ponosna- napisao je pjevač.


- Najljepša žena iznutra i spolja, najnevjerovatnija duša. Izgubili smo tako posebnu osobu i siguran sam da ćemo vidjeti ogromnu ljubav od vas. Probaću da nađem utjehu u vašim komentarima i porukama, ali trenutno tugujem i biće tako još dugo, dugo...- napisao je Man.

- Draga moja Deni, najblistavija svjetlosti u svakoj sobi, moj život nije ništa osim tame bez tebe i nedostajaćeš mi zauvijek - završio je Tom.


Par je bio u vezi sedam godina, a vjeridba je objavljena 2019. godine. Sinčić Bouvi rodio se krajem 2021. godine i sada ima osam mjeseci. Istraga će utvrditi kako je Danijela preminula, jer nije bila bolesna niti se znalo da ima bilo kakav zdravstveni problem.

Tom Man proslavio se u takmičenju X Faktor, gdje je bio u bendu Stereo Kicks. Nakon toga nastavio je solo karijeru. 

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.