x

izgrebala mu auto

Ja sam p...o Ana: Rasta otkrio pozadinu priče o uništavanju auta od 100.000 eura!

Pjevačica Ana Nikolić se pohvalila prijateljici kako je bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti upropastila luksuzni automobil od 100.000 eura, tako što je ključevima ispisala "P..ko, ja sam Ana", jer nije htio da joj se u pola noći javi na mobilni telefon.

Reper Stefan Đurić Rasta je u "Sceniranju" na Kurir televiziji objasnio zbog čega je Ana to uradila. Iako je prošlo 3 godine od ovog skandala, tema je i dalje aktuelna.

“To je neka strast. Nisam nikada švrljao. Da se to zaista desilo došlo bi do medija. Ja sam lojalan prije svega, šta god da je u pitanju - drugarstvo, partnerka, posao. Nikad se nisam bavio iluzijama. Imao sam te neke momente jer sam jako puno radio, pa sam je zapostavio u tom našem bolesnom odnosu. Tu je nastradao auto. Uvijek je dobro kad nastrada stvar, a ne čovjek", našalio se reper i dodao:


"To je uradila ispred studija, ljudi su to vidjeli, ja sam se prvo smijao kad sam zamislio Anu u polumraku da švrlja auto. Pripisujem to velikoj ljubavi i strasti. Mi smo u super odnosima, preokupirani smo realnim stvarima, Tarinim odrastanjem, mene je Tara promijenila. Potpuno sam omekšao, mnogo mi se stvari desilo za koje mogu da kažem da su bile nepravedne, ali me ona omekšala. Volio bih da imam još djece, imam mogućnosti i svega, samo još mi fali surogat majka. Karijera mi više nije na prvom mjestu", ispričao je Rasta kroz osmijeh.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.