x

gostovanje u emisiji

Ja sam žena i otac dvoje djece! Elektra Elit šokirala: Veća sam riba od bivše žene, imam 5.500 zakazanih s.ks termina u 2 dana!

Transrodna pjevačica Elektra Elit proglašena je za najpopularniju I najpoznatiju pros..tutku na svijetu. Dobila je nadimak “Kraljica trotoara” a švajcarski mediji bruje o njoj pa je završila na naslovnoj strani tamošnjih medija.

Elektra Elit, transrodna pjevačica, gostovala je u jutarnjem programu Kurir televizije gdje je otkrila koliko joj znači ovakav vid zvanja.

- Pola miliona je izašlo u tom jednom danu i rasprodato je sve za jedan dan. Izašlo je i po portalima. Meni to puno znači jer je to meni primarni posao kojim se bavim, mislim na pros..tuciju naravno. Sekundarni je muzika. Pros..tucija je posao u kojem ja sebe vidim i gdje sam pronašla svoju egzistenciju i sve ostale stvari - rekla je Elektra i dodala.


- To je veliki marketing za mene jer je poslije toga što je izašlo u švajcarskom časopisu za jedan do 2 dana sam dobila oko 5.500 termina za s.ksualne usluge. Ja to možda ne mogu da postignem, ali mi sve to stoji ovdje u telefonu. ne odgovaram jer sam u Beogradu, međutim, kada se vratim biće veselo.

Dotakla se i samih Švajcaraca, za koje se priča da su "hladni".


- Švajcarci su hladni, dok ne dođu kod mene, onda su vrući. U mom biznisu su bitne pare, pa oni nisu štedljive prirode. Nikada nemoj da zaboraviš, više ćeš dobiti od običnog radnika, nego od multimilionera. Oni su stipse za davanje para - istakla je Elektra i potom se osvrnula na to da li pazi na zdravlje klijenata i sebe:

- Gostovala sam u jednoj švajcarskoj televiziji gdje su pokazali slike iz mog apartmana. Cijeli stan je u zaštiti, dezinfikovan. Sve zavisi kako za kog klijenta i koja fantazija je u pitanju. Zdravlje je definitivno na prvom mjestu. Ja sam ipak otac dvoje djece. To što sam ja promijenila spol ne znači da za svoje dvoje djece neću biti tata. Ja se ponosim time. To su jedine osobe koje mogu da me zovu tata, bivša žena me zove Selektra na primjer. Ja sam veća riba od nje, ali nemam krizu identiteta - rekla je Elektra.


Teolog Miloš Stojković takođe je bio gost jutarnjeg programa. Međutim on se nakon ove priče Elektre uznemirio.

- O moj Bože. Vama gospodine i brate u Hristu želim svako dobro. Ne mogu da vas nazovem ženom kada vam je Bog dao da budete muško i ne možete u jednom trenutku da se probudite i kažete ja sam žensko. Želim da se vratite na pravi put i da shvatite da niste upravu i da budete jedna nova Marija Egipćanka - rekao je teolog i dodao:


- Pros..tucija je prodaja tijela i nešto što je postojalo i što će postojati, ali nešto što nikada ne smijemo dopustiti. To bi bila legalizacija nemorala. Nama je gospod dao da budemo šta god želimo, ali to ne znači da nam je sve to u korist i da je dobro. Upravo ti iz Evrope nam nameću da nešto prihvatimo što nije dobro.

- Ja se ne predstavljam kao muško, ja jesam žensko - rekla je Elektra.

- Ne vi ste rođeni kao muško - insistirao je Stojković.


- Ne, to su samo vaše fantazije. Ja jesam rođena kao muško, ali problema nema, ja ga nemam - navela je.

- Bog vam je dao da budete muško - rekao je teolog.

- Vi imate ta vaša pravila za koja mislite da su vjerodostojna - istakla je.

- Da su ispravna - dodao je.

- Ja kažem da su moja ispravnija 10 puta više nego tvoja - rekla je.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.