x

Jasmina Gutošić otišla pod nož zbog neobične intervencije!

Ovih dana poznata manekenka i model Jasmina Gutošić boravi u Beogradu što i nije ništa neobično za nju. Ali za razliku od svih njenih dosadašnjih posjeta tom gradu, koji joj je jedan od omiljenih gradova na svijetu, ovaj put Jasmina je posjetila Beograd radi operativnog zahvata.

Naime, Jasmina je na svom Instagram profilu već prethodnih sedmica najavila da planira izvaditi filere iz svojih usana i vratiti svoje prirodne usne. U svojim insta story objavama Jasmina je istakla da posljednjih godina sve djevojke i žene imaju filere i povećane usne i da je to polako, ali sigurno postalo nešto “prevaziđeno”.

Na svom insta profilu objavila je snimak operacije, a mi smo je kontaktirali da vidimo kako se osjeća i oporavlja poslije zahvata.


“Zamolila sam tim doktora koji su mi radili oprraciju da se napravi snimak iste da bih ga objavila i tako pokušala utjecati na sve djevojke i žene. Moja poruka svima je prije svega da su prirodne usne najljepše. Ako se ipak odluče za korekciju neka prvo pokušaju sa trajnom šminkom kojom se vizuelno dosta može dobiti na volumenu, a tek onda ako baš odluče da ubace filere i to samo i isključivo hijaluron! Dakle, žene drage, bježite od biopolimera i akvamida čim vam neko predlozi napustite tu ordinaciju!”


Od zahvata je prošlo šest dana. Ja zaista ne mogu reći da su bolovi bili strašni. Dio koji je meni najgori je što  sam prva tri dana morala svu hranu da blendam i jedem na kašikicu, pijem na slamku i sad. Moja je sreća što sam sa sobom ponijela sve proizvode iz Elitenutritions.ba, mojih dragih prijatelja koji me opskrbljuju proteinima i svim drugim prozivodima zdrave hrane koje koristim za treninge , svakodnevni zdravi život, a evo i sad u toku rekovalescencije."

Jasmina kaže da će konce u usnama imati još par dana, a onda će ostati još par dana  u Beogradu  u provodu.

Mi joj želimo brz oporavak i čestitamo što je željela svojim primjerom da poštedi druge djevojke istih zahvata. I čekamo fotografije njenih novih/starih usana.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.