x

nije sve bilo idealno

Jedna fotografija krije tajnu braka Vidoja i Nikoline: Snovi su joj se srušili i prije njegove smrti!

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Lijepi, bogati, uspješni… Sve je izgledalo kao da žive pravu bajku uz svoju nasljednicu Unu Sofiju, koja je bila kruna njihove ljubavi duge preko deset godina.

Međutim, da li je sve zaista bilo bajka?

Izvor blizak ovom paru tvrdi da je brak historičara i voditeljke dugo godina zaista bio savršen. Oboje su imali svoje poslove, uživali su u luksuznim putovanjima, druženju sa prijateljima, a najviše su im prijali trenuci provedeni sa kćerkom, kao i kćerkama iz brakova koje su imali iza sebe.


Pored svega toga, u Zagrebu, u kome su namjeravali da nastave život, gradili su dom iz snova.

Međutim, 2021. godine za Nikolinu je sve počelo da se ruši kao kula od karata.

Prvo su početkom godine ona i kćerka umalo stradale od gušenja gasom, potom joj je preminuo otac, a zatim je do nje došla priča da joj Vidoje nije vjeran.


Dok je ona boravila u Zagrebu sa kćerkom, on se navodno provodio sa djevojkama sumnjivog morala po Beogradu.

A da u njihovom braku nešto zaista nije bilo kako treba potvrđuju i fotografije sa njihovih Instagram profila. I dok su ranije, dok je ljubav cvjetala svaki zajednički trenutak dijelili sa javnošću, posljednjih mjeseci to nije bio slučaj.


A, uz jednu fotografiju, koju je objavila pred Vidojevu smrt, na kojoj u zagrljaju drži kćerku, voditeljka je napisala:

– Kad tuga stisne – što dodatno potvrđuje da u tim trenucima nije bila najsrećnija, te da je utjehu pronalazila u kćerki.

Izvor tvrdi da su svi njihovi prijatelji znali da im je brak u krizi, ali su se nadali da je to samo trenutna kriza koju će zbog velike ljubavi prevazići. Nažalost, nedugo poslije toga Vidoje je iznenada preminuo i to u stanu maserke.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744