x

jedna je tetka

Jelena Karleuša uputila emotivnu rođendansku čestitku tetki, mnoge dirnula objavom!

Tetka Jelene Karleuše proslavila je rođendan, a pjevačica je Danijeli dala do znanja koliko je voli. U pitanju je sestra pokojne Divne Karleuše, koja je pop zvijezdi veliki oslonac, posebno otkako je ostala bez majke.

Jelena je čestitala rođendan Danijeli emotivnom porukom, a na svom Instagramu podijelila je i djelić atmosfere sa glamuroznog rođendana.

Karleuša je napisala dirljive riječi o svojoj tetki:


- Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao djevojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna - napisala je Jelena i nastavila:


- Zajedno smo prošle mnogo, mnogo teških trenutaka u životu, ali nju život nije promijenio, zauvijek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dijete, nasmijana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do posljednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog svijeta, Danče mio… Srećan rođendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nađemo divnog čovjeka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje - napisala je Jelena na Instagramu, uz fotografiju sa tetkom i snimkom.


Na snimku Danijela igra i pjeva kraj prelijepe torte roze boje, a nasmijana i raspoložena sestričina je snima. Nema sumnje da je pop zvijezda doprinijela u organizaciji ovog rođendana.

Inače, Jelena se na ovom događaju pojavila sa suprugom Duškom Tošićem, kćerkama Atinom i Nikom Tošić, a svojim stajlingom oduševila je prisutne.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.