x

Jelena Tomašević je zbog Kije napustila žiri Pinkovih zvezdica, a evo ko je došao na njeno mjesto! (FOTO)

Nakon što je Jelena Tomašević objavila da poslije četiri godine napušta žiri Pinkovih zvezdica, poznato je i ko će sjediti na crvenoj stolici umjesto nje!

U pitanju je Nataša Bekvalac, koja se prije nekoliko dana poslije duže medijske pauze vratila u javnost sa hitom "Mala plava", koji već niže milione pregleda na Jutjubu. Nataša je vijest da je u žiriju Pinkovih zvezdica potvrdila i na društvenim mrežama, prije nego što je krenula na prvo snimanje emisije.


- Dragi ljudići, kako sam u muzici od samog djetinjstva, temelje moje muzičke karijere svakako čine dječiji festivali, koji danas gotovo i ne postoje... Čast mi je i veliko zadovoljstvo da sam od danas dio jednog predivnog muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice". Upravo krećem na snimanje prve emisije, jedva čekam da upoznam klince i uplovim u još jedan muzički izazov za mene... Volim vas - napisala je Bekvalčeva.


Osim ove promjene, u žiriju će se naći i pobjednica Zadruge 1 Kristina Kija Kockar, a upravo njen dolazak se nagađa kao glavni razlog zašto su Jelena i Sergej napustili ovaj šou.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.