x

JELENINA KRV SE KRIJE U SOBI NJENE MAJKE? Parapsiholog iznio nove detalje zločina!

Tragova ubistva ima u kući njene pokojne majke, pored male prodavnice tik uz kuću i u kombiju Zoranovog prijatelja koji je vozio leš, tvrdi parapsiholog. Parapsiholog Robert Kajsler sa Floride tvrdi da krv svirepo ubijene pjevačice Jelene Marjanović može da se nađe na nekoliko mjesta u Borči i da ti tragovi mogu konačno da riješe misteriozni zločin!

- Jelenine krvi ima u kući njene pokojne majke! Nije riječ o sobi u kojoj je ležala Zorica Krsmanović, već o drugoj soba u kući. To zna Ljubica Marković, rođena sestra Zorice Krsmanović, koja je odgovorna za kuću i imanje do punoljetstva male Jane. Tragovi krvi mogu da se nađu i pored male prodavnice, tik uz kuću Zorice Krsmanović, kao i u kombiju bliskog prijatelja Zorana Marjanovića, koji je imao zadatak da leš odveze na nasip u Borči - tvrdi Robert Kajsler sa Floride.

Parapsiholog tvrdi da je ubistvo izvršio plaćenik, kojeg je angažovao blizak prijatelj Zorana Marjanovića, po nalogu jednog člana njegove familije!

Robert Kajsler je stupio u kontakt sa Jeleninom rodbinom, svjedocima, kao i sa ljudima koji su istraživali slučaj, i prihvatio da pomogne u rješavanju zločina.

On kaže da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016, maltene na pragu majčine kuće!

- Jelena je 1. aprila odlučila da napusti Zorana i da odvede kćerku. Te večeri je sa mužem otišla kod majke, ali su se tamo posvađali na krv i nož. Zorica je bila svjedok te žučna svađe. Zoran se fizički obračunao sa Jelenom, ali je ona za sve krivila kćerku - kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

- Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika - Zoranovim prijateljem i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svijest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja. On je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su mu pomagali. Poslije ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tijela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal - izričit je parapsiholog.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.