x

jeziva smrt

JEZIVO: IZBO KĆERKICU NA SMRT, a prije toga je fotografisao sa parčetom pizze! (FOTO)

Bil Bilingam (54) izbo je kćerkicu Majli (8) nožem nasmrt, a i sam je prevezen u bolnicu s ubodnom ranom u stomaku. Pošto su mu je sanirana povreda on je uhapšen, a policija istražuje kako je povrijeđen . Svjedoci su ispričali da su čuli Majlinu mamu Trejsi Tondri kako vrišti: "Izbo je moju bebu".

Majka, koja živi u blizini kuće u kojoj se dogodio zločin, pronašla je kćerku u lokvi krvi. Žena je izbezumljena izletjela na ulicu moleći za pomoć.

Motivi zločina nisu poznati. Naime, otac je samo sat prije svog krvavog pira na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju kćerkice kako jede picu u krevetu, a dan ranije sliku nasmijane cijele porodice.

Britanski mediji pišu da je Bilov brat, Mark, jedna od zvijezda emisije "Specijalna vazdušna služba: Ko reskira profitira" Kanala 4, radio i kao privatno obezbjeđenje Breda Pita, Anđeline Džoli i Toma Kruza.

Jedno što se za sada zna je da se rastao sa Majlinom majkom, ali da su ostali u dobrim odnosima i da je bio ponosan na svog brata. Često je na svom Fejsbuk profilu objavljivao njegove intervjue i slike. Šokirane komšije kažu da je kuća u kojoj je mala Majli živjela ukleta. 

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.