x

Jezivo prokletstvo Mikija Đuričića: Otkrivena najveća tajna porodice pčelara iz Kupinova!

Porodica pčelara iz Kupinova Miroslava Mikija Ðuričića (41), koji je gotovo 12 godina stalni učesnik srpskih rijaliti-programa, krije jezivu tajnu koja ih proganja više od pola vijeka.

Naime, bliski prijatelji ovog zadrugara misle da Miki nema sreće u životu jer je njegov pradeda bio veliki lopov, koji je čak prilikom pljačke kuće jednog bogatog trgovca toliko pretukao njegovu kćerku da je ona ostala bogalj. Kako Rijaliti saznaje, nekolicina ljudi koji su upoznati sa porodičnom tajnom Đuričića saglasna je da Miki plaća grijehe svog pradede i da je ta činjenica razlog što je u životu rijetko bio srećan.


- Mikijev pradeda je bio veliki lopov. Čitava Vojvodina je bila njegov raj za pljačku. On je mjesecima tipovao kuće, a onda bi ih pustošio. Najviše je volio da pljačka bogate Mađare i Nijemce, kojih je u to vrijeme bilo mnogo. U njihove domove je ulazio kada je bio siguran da bogataši nisu kod kuće. Međutim, jedna pljačka mu je promijenila život, a mi koji dobro poznajemo Đuričiće smatramo da je upravo tada bačeno prokletstvo i na njegove pretke. Naime, Mikijev pradeda je upao u kuću, a dok je skupljao zlato, u sobu je iznenada upala kćerka bogatog trgovca čiju je kuću pljačkao. On ju je u afektu toliko pretukao da je nesrećna djevojka postala bogalj. Nakon toga, Đuričićev pradeda je pobjegao iz kuće, a iako se nakon nekoliko mjeseci pokajao i čak razmišljao da vrati dragocijenosti, saznao je da je djevojka preminula. Do kraja života proklinjao je sebe i najviše se plašio da će sudbina naplatiti njegove grijehe precima - uvjerava porodični prijatelj porodice Đuričić i ističe da je siguran da su se pradedine strepnje ostvarile.


- Miki zna za ovu priču, ali uvijek se plašio da govori o njoj. Ipak, budući da je njegov život sam po sebi tragičan, bliskim prijateljima se povjeravao da vjeruje da je upravo grijeh njegovog pradede razlog što je nesrećan. Majka Mirjana mu je umrla prerano nakon duge i teške bolesti pluća. Ona je četiri godine disala preko aparata za kiseonik, da bi iznenada izdahnula, u maju 2016. Dok je bila živa, govorila je da se najviše plaši da umre, a da ne vidi Mikija. " Bojim se šta će biti sa mnom, samo da ne umrem dok ne vidim Mikija", ponavljala je Đuričićeva majka, a upravo se to i dogodilo. Miki je bio u Beogradu kada mu je nešto govorilo da ode u Kupinovo, kao da je znao da mu majka umire. Međutim, kada je došao, Mira je već izdahnula. Miki je tada govorio:" Ovo je kazna od boga! Majka se naradila u životu, bila je vrijedna, poštena i dobra žena. Ne znam kako ću sada bez nje, nema više moje Mire" - tvrdi izvor i konstatuje da je Mikiju najviše žao što majci nije ispunio želju i završio školu.


- Miki je uvijek najbolje znao matematiku u našem društvu, a svakodnevno čitanje knjiga je bilo njegova rutina. Uprkos tome, nije završio srednju školu, što je bila velika želja njegove majke. Jednostavno, nije imao mira i ostao je samo na osnovnom obrazovanju. Mnogi koji znaju za priču Mikijevog pradede su sigurni da Đuričiću nešto nije dalo da završi školu upravo zbog grijeha njegovog pretka. "Ja nisam intelektualac, imam osnovnu školu i paor sam cijeli život. Obrazovanje nije potvrda da neko može da radi odgovoran posao, meni se nije dalo, ali nisam za bacanje", pričao je Miki jednom kada je tražio posao - uvjerava izvor i konstatuje da se Miki pomirio sa sudbinom da neće imati djece i da za sve krivi svog grešnog pretka.


- Miki je navikao da živi kao baksuz. Kada je postao poznat, mnoge žene su mu se javljale, a sa nekima je bio i na korak od braka. Bio je spreman za roditeljstvo, ali jednostavno nijedna od njegovih partnerki nije ostala u drugom stanju. Nedavno je u rijalitiju rekao da je siguran da je neplodan i da se pomirio sa činjenicom da neće imati djecu. "Sa dvije žene sam pokušavao, živio sam po dvije godine sa svakom od njih, i ništa nije bilo, ništa nisam uspio. Ova jedna se poslije mene odmah porodila - rekao je Miki, a mi znamo da ništa nije slagao.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.