x

čarobno

JK pokazala kako je dekorisala dom za praznike, a prizori su bajkoviti: Sija cijela kuća, ali i dvorište! (Video)

Jelena Karleuša uživa u uređenju doma pred Novu godinu i uvijek joj je dekoracija na zavidnom nivou, što je i sada bio slučaj. Ona je objavila snimak od svoje kapije, preko dvorišta i ulaznih vrata, pa sve do dnevnog boravka i pokazala kako joj izgleda dekoracija.


Karleuša je šokirala dekoracijom koja ju je vjerovatno koštala nekoliko desetina hiljada eura, a osim jelke, i dnevnog boravka pjevačica je ukrasila i čitavo dvorište.


Pjevačica je na svoj Instagram stori postavila nekoliko snimaka i tom prilikom nam dala mogućnost da vidimo kako izgleda njen dom kada nastupe praznici.


Velike zlatne kugle koje je iskombinovala sa preslatkim irvasima dočarali su pravu magiju. Poneki cvijet i mnogo bijelih detalja učinili su da njena jelka izgleda poput onih koje viđamo u američkim filmovima ili domovima poznatih holivudskih diva.


Još jednom Jelena je pokazala da prati trendove, ne samo kada je moda u pitanju, već se trudi da i njen dom bude opremljen po posljednjim modnim trendovima.


Ovo je samo dio atmosfere iz kuće poznate pjevačice, a nadamo se da će biti još fotografija, jer pratioci s nestrpljenjem iščekuju svaku novu fotografiju iz njenog raskošnog doma. Nema sumnje da će se oduševiti svako ko prođe pored Karleušinog doma.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.