x

Još jednom mi neko spomene nerođeno dijete, ubiću ga! Miljana poludjela od bijesa, pa nasrnula na Filipa, obezbjeđenje spriječilo tuču! (VIDEO)

Miljana Kulić i Filip Đukić žestoko su se posvađali, a razlog za svađu bio je to što je Đukić iznio detalje iz Miljaninog života, koje je ona porekla, a potom joj je on zatražio da se zakune u svoje nerođeno dijete.

Nakon toga Miljana je potpuno poludjela od bijesa, pa je nasrnula na Filipa, poslije čega je reagovalo i obezbjeđenje.

- Najveći lažov je ova ovdje klošarka raspala! - rekao je Filip.

- Samo nastavite, smiješni ste i jadni! Pričajte, jer jedino ovdje možete da zaradite novac, jer ko bi plaćao ovakve debile poput vas, nego veliki šef, da narod gleda debile i inbecile i da vam se smije, Filipa i Đeksona... Ove debile koji me prozivaju ničim izazvani! - rekla je Miljana, nakon čega joj je Filip spomenuo jedan detalj i tražio da se zakune u svoje nerođeno dijete.

- Jedi go*na, je*em te u usta! Je l' hoćeš dijete više da mi ne uzimaš u usta?! - rekla je Miljana bijesno i uputila se ka Filipu kako bi se obračunala sa njim.

- Šta radiš bre to?!

- Je l' te boli istina?! - pitao je Filip.

- Moje dijete više nemoj da uzimaš u usta! - vikala je Miljana.

- Smiri se Miljana! - smirivao je Lepi Mića.

- Pusti me! Ne može za svaku sitnicu da mi uzima dijete u usta! Zadaviću ga! Za svaku sitnicu zakuni se u dijete! Konstantno mi spominje nerođeno dijete! - vikala je Miljana kroz suze.

- Alo, ko ti je vrijeđao dijete?! - pitao je Filip.

- Samo još jednom neko od vas da mi uzme nerođeno dijete u usta i da mi priča da se zakunem u nerođeno dijete, ubiću ga! - vikala je Miljana.

Nakon ovoga zadrugari su se uplašili za Miljanino zdravlje, pa su je smirivali, a potom su je jedva izvukli napolje.



(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.