x

BUKTI RAT TAMARE ĐURIĆ I JOVANE JEREMIĆ

Jovana Jeremić bijesna: Javljaju se sponzoruše kojima je brak u krizi, prevarene su bar 20 puta!

Jovana Jeremić potkačila je javno Tamaru Đurić na Instagamu, starleta je žestoko spustila, a sada se voditeljka ponovo oglasila. Naime, ona je na svom Instagram profilu uzvratila udarac Đurićki pa joj je tom prilikom poručila:

"Opet se javljaju sponzoruše kojima je brak u krizi. Samim tim i biznis jer je njima brak bio biznis. Kuku, ne sekirajte se. Prebrinite. Svakako ste već prevarene 20 puta, šta je ostavljanje kad ste već prevarene? Ništa. Realnost. Moj biznis savjet kao moćne biznis žene koja je svoju imperiju sama stvorila: ulažite u drugi posao. Ovaj sa brakom vam je "pišite propalo", napisala je Jovana pa dodala:


"U porodici i porodičnom sistemu vrijednosti u javnosti će vam najviše pričati k..ve i k..vari. Emotivni manipulatori! Prevaranti! To tako uvijek biva. Oni kojima je to važno, prave porodicu u tišini i ne galame. Često je i ruše, ali samo sa namjerom da nastane još bolna tvorevina na još jačim osnovama, a ne lažnim. Naravno, i ne varaju svoje žene, već ih vole ili ostavljaju. ldu dalje. Što je i legalno i legitimno. Ali nije legitimno varati! To je kapitulacija nad samim sobom. Čista nesreća. Nesrećni muškarci varaju svoje žene sa ljubavnicama. Srećni imaju muda da žive sa onom koju vole", dodala je Jovana, ali se tu nije zaustavila:


"A sponzoruše, k'o sponzoruše. Jbg, nemaju svoj biznis! Mora se trpjeti. Bolje i to nego na ulicu. E, to su teške stvari. Kad zavisiš od ne cile volje, od toga kako će mu se nakriviti kapa, ne daj ti Bože da se iskrivi nešto drugo! Sve u svemu, budite oslobođene. Ne slobodne u zlatnom kavezu. Oslobođene u svojoj zlatnoj Palata koju ste same izgradile! Oslobođene! Da živite. Delate. Kupujete. Volite. Sve po duši! Ne po nečijem diktatu! I nikad ne drhtite da lice vas ostaviti ili ne! Oslobođena žena je ona koja odlazi sama i prije nego što joj muškarac sponzor, varajući je po gradu, uskrati poštovanje i ponizi je do zemlje crnice. Ne date se, kraljice".

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.