x

Otkrila istinu o prevari

Jovana Misica prvi put javno progovorila o raskidu sa Karićem: Osman je znao svaki moj korak...

Misica Jovana Ljubisavljević progovorila je prvi put o raskidu sa Stefanom Karićem i otkrila da je željela da sve ostane u četiri zida.

- Moja prva i posljednja izjava je da neću pričati loše ni o kome. Nisam htjela da govorim o tome, ja poštujem cjelokupnu njegovu porodicu i vrijeme koje smo proveli zajedno - rekla je misica Jovana Ljubisavljević i dodala:


- To što je bilo na našem jastuku ne mora da izlazi napolje. Najteže je bilo to što sam imala zamišljeno kako će moj život i moja budućnost izgledati i kada je taj balon pukao nije ostalo ništa. To mi je bilo najbolnije - rekla je Jovana.

Sada se vratila u punom sjaju, a kako kaže i dalje smatra da ne treba mnogo da govori o raskidu.


- Smatram da ništa ne treba da iznosi. Tim ćutanjem sam branila to što smo imali. Više puta su me okarakterisali kao ljubavnicu i preljubnicu, ali sam riješila da ni na to ne odgovaram. To nije istina. Ja sam svaku noć sam bila u toj kući i našem krevetu. Svi su znali gdje sam i šta sam, uvijek sam se javljala i njegovom ocu i njegovoj maćehi - kaže Jovana, koja ističe da se u Stefana Karića razočarala.

- Nisam razočarana u ljubav, ali u osobu jesam - rekla je misica u emisiji "Grand magazin".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na WhatsApp / Viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)