x

Jučer se navršilo sedam dana otkad je umrla Divna Karleuša: Na grobu upaljeno šest bijelih svijeća, unuke Atina i Nika posjetile bakinu vječnu kuću?!

Jučer je prošlo tačno sedam dana otkad je preminula majka pjevačice Jelene Karleuše, jedna od najpoznatijih radijskih voditeljki Divna Karleuša. Ona je sahranjena 6. marta na Novom bežanijskom groblju, a jučer je na Divninom grobu gorjelo šest bijelih svijeća. Bilo je vrlo tiho i mirno.

Na Divninom grobu pored bijelih sveća nalaze se i buketi cvijeća, a jučer novinari nisu zatekli Jelenu, mada nije poznato da li je zorom upravo pjevačica sa kćerkama Atinom i Nikom posjetila majčin grob i da li je baš ona upalila svijeće.

Inače, Jelena je posjetila majčin grob za 8. mart, a tada je sve vrijeme jecala i dozivala Divnu. Otkad je saznala za Divninu smrt, pjevačica je neutješna, a čak je odsjekla i kosu zbog žalosti. U medijima je odjeknula vijest da će JK čak u čast svoje majke promijeniti i ime, odnosno dodati svom imenu ime majke.


Duško rekao djeci za bakinu smrt

Duško Tošić je, u dogovoru sa suprugom Jelenom Karleušom, saopštio kćerkama Atini i Niki za smrt njihove bake Divne Karleuše. Pošto pjevačica nije u stanju da se posveti djevojčicama u potpunosti, fudbaler je prije odlaska u Kinu tu odgovornost preuzeo na sebe. Prethodni dani za Karleušu su predstavljali veliki šok, pa je djevojčice poslala kod Duškove sestre u Zrenjanin.


- Jelena je van sebe, što je i normalno, jer joj je majka bila sve u životu. Njihova bliskost bila je posebna, pa još uvijek ne može da se pomiri sa tragedijom koja ju je zadesila. Međutim, svjesna je da mora biti jaka i hrabra zbog djece i da se mora trgnuti što prije, pogotovo jer je Tošić zbog obaveza prema fudbalskom klubu morao da se vrati u Kinu - kaže naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.