x

Kaja Ostojić godinama hoće razvod, a sad je presjekla: Pjevačica nije sretna sa Džunior Džekom, a evo šta planira da uradi sa kćerkom!

Katarina Kaja Ostojić već više od dvije godine planirala je da se razvede, budući da nije bila sretna.

Vijest da se razvode Kaja Ostojić i Džunior Džek odjeknula je iznenada, iako se očigledno ta odluka u glavi pjevačice krčkala godinama, a Kaja već godinama želi da se razvede od di-džeja, zbog učestalih ljubomornih scena, ali i života u Belgiji kojim je bila nezadovoljna.

"Kaja je konačno presjekla i riješila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Posljednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavno su prestali da se vole", otkriva izvor blizak pjevačici i objašnjava:

 

"Primarni razlog svađa svakako je bila muzičareva ljubomora. Kaja je atraktivna i lijepa djevojka, a zbog posla je često morala da putuje za Beograd, što se njemu nije sviđalo. Zato su se stalno svađali, a između ostalog i zbog njenih čestih putovanja na egzotične destinacije sa prijateljicama. Sa druge strane, Kaja je bila nesretna u Belgiji koja joj se nikada nije dopala, kao ni Brisel u kojem su živjeli. U život tog grada, koji inače važi za jedan od najgorih za život, nikada se nije uklopila. Njena karijera je trpjela zbog života u inostranstvu, iako je s vremena na vrijeme izdavala pjesme i bila je daleko od menadžera i podneblja gdje bi imala nastupe. Džunior, sa druge strane, često nije bio kući zbog posla pa je ona bila usamljena."


Prema riječima pevačicinog bliskog prijatelja koji je želio da ostane anoniman, ona je već godinama željela da napusti muža i vrati se u Beograd, ali je odluku odlagala iz mnogo razloga.

"Sigurno više od dvije godine ona razmišlja da napusti Belgiju i Džuniora, ali su sve češće nesuglasice u posljednje vrijeme kulminirale i ona je svoju zamisao pretočila u djelo. Zato je u posljednje vrijeme sve češće dolazila u Srbiju. Za početak će se sa kćerkom sigurno vratiti u Beograd, gdje će najvjerovatnije i nastaviti život", kaže izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.