x

Kakav nečovjek moraš biti da to uradiš? Zola uzeo novac od Miljane i slagao kako je dao za liječenje neke žene!

Lazar Čolić Zola je na poligrafu morao da odgovori na 15 pitanja koja je za njega spremila Miljana Kulić. Osmo pitanje tokom "Trenutka istine sa Zolom" je ponovo dalo prostora za svađu između ovo dvoje zadrugara.

- Da li si zaista novac koji si tražio od Miljane i koji ti je ona dala, dao za liječenje neke žene - glasilo je pitanje na poligrafu.

- Ne - odgovorio je Zola, a odgovor je bio istinit.

Ono što je interesantno jeste da Zola do ovog trenutka nije nikada priznao Miljani da mu je taj novac zapravo bio potreban kako bi vratio dug, već je tvrdio da je taj novac otišao u svrhe liječenja majke njegovog druga.

Nakon što je Miljana ispričala svoju stranu priče, i Zola je dobio priliku da ispriča svoju verziju.


- Bila sam u Doboju, on me je zvao, rekao mi je da mu je loše. Dariju je dugovao 2000 eura, ja sam mu dala 2000. Rekao mi je kako ima problem i da neće da sekira majku i da uzima novac na kamatu. Rekao mi je da mu treba 900 eura, ja sam mu dala 2000, pa 900 eura. Rekao mi je kako je taj njegov drug bio bezobrazan i drzak prema njemu. Rekao mi je: "Ne želim da tražim od tebe, ne ide, ali ne znam šta ću sa sobom." Slagala sam mamu da idem u prodavnicu i otišla da podignem novac. On mi je rekao da mu treba za liječenje žene njegovog druga. Ja sam se uplašila za njega i njegovu mamu da im ne pozli, ja sam otišla u banku i poslala mu 900 eura - pričala je Miljana, a onda je svoj komentar dao i Zola.


- Bili smo u Doboju. Ona je mene zvala, pitala me kako sam, ja sam rekao da nisam spavao cijelu noć, ispričao sam joj da imam problem. Rekao sam da dugujem jednom momku novac i da moram sa majkom da vidim kako da mu vratim. Ona mi je rekla da ne govorim ništa majci i da će mi ona pomoći, tražila mi je i njegov broj telefona, a ja nisam želio da joj ga dam. Ona je njega jednom i zvala - pričao je Čolić. 

- To je zadnji stadijum prevaranta - rekla je bijesno Marija.

- Kakav si ti čovjek kada možeš da lažeš da ti treba za liječenje majke svoga druga? Ti si takav prevarant. Ti si se posr*o po meni, a ja ću po tebi kada izađem iz rijalitija - odbrusila je Miljana Zoli nakon njegovog izlaganja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.