x

NOVI DOKAZI O ZLOČINU U BORČI

KAKO JE IZVEDEN SAVRŠEN ZLOČIN: Svi Marjanovići isključili mobilne telefone dok je Jelena zvjerski ubijana!

U vrijeme kada je Zoran Marjanović prijavio policiji da je posljednji put vidio suprugu Jelenu, njegov telefon, kao i telefoni ostalih članova njegove porodice bili su isključeni, utvrđeno je analizom mobilnih telefona i baznih stanica, saznaje Kurir. Kako saznajemo, prostorno-vremensko vještačenje koje je rađeno u sklopu istrage pokazalo je da je bazna stanica u Borči telefone članova porodice osumnjičenog za ubistvo supruge registrovala tek pošto je njeno tijelo pronađeno sljedećeg dana u kanalu u Crvenki.

- Postoje dva ključna dokaza na kojima će se zasnivati optužnica protiv Zorana. Prvi je vještačenje mobilnih telefona i utvrđivanje baznih stanica na kojima se nalazio on, ali i članovi njegove porodice. Utvrđeno je da su u vrijeme kada je on rekao policiji da mu je supruga nestala, a koje se poklapa s vremenom njene smrti, mobilni telefoni Marjanovića bili isključeni, uključujući i Zoranov broj - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

Podsjetimo, kako se navodi u krivičnoj prijavi, Jelena je ubijena 2. aprila 2016. između 16.47 i 17.10. Sumnja se da je u to vrijeme Zoran, koji je na nasipu ostao s njihovom kćerkom Janom, djevojčicu nakratko ostavio samu, ubio suprugu, a potom se vratio po dijete.

- Detaljnom analizom utvrđeno je da nijedna bazna stanica u to vrijeme nije registrovala njihove brojeve, što dovodi do zaključka da su telefoni bili isključeni, to jest sumnja se da su oni, iz nekog razloga, istovremeno isključili telefone. I Zoranov telefon bio je isključen do momenta kada je pozvao prijatelja policajca da mu javi da je Jelena nestala. U to vrijeme on jeste bio na nasipu - otkriva naš sagovornik detalje analize.

Prema njegovim riječima, na osnovu tog podatka došlo se do zaključka da je Zoran u vrijeme ubistva bio u blizini Jelene.

- Telefoni ostalih Marjanovića ostali su isključeni sve do sljedećeg dana, to jest do vremena kada je tijelo žene pronađeno u kanalu. Mobilni su ponovo gotovo istovremeno uključeni - dodaje izvor iz istrage.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.