x

BIVŠA VJERENICA DARKA LAZIĆA

Kako je Marina Gagić profitirala od raskida?

Bivša vjerenica Darka Lazića, Marina Gagić, sa kojim ima sina Alekseja, postala je blogerka pa putem svog Instagram profila reklamira određene stvari i na taj način zarađuje novac.

Marina je iskoristila stečenu popularnost koju ima na društvenoj mreži Instagram, pa je riješila da tako sebe novčano obezbijedi. Doduše, dok je bila u ljubavnom odnosu sa folkerom, ona je uvijek bježala od medija i nije željela da se eksponira. Uglavnom je izbjegavala da se sa Darkom pojavljuje na javnim događajima jer nije željela da se „grebe“ o njegovu slavu, niti je smatrala da joj je to potrebno s obzirom na to da nije javna ličnost.


Međutim, stvari se nekad okrenu. Zbog brojnih novinskih natpisa o raskidu veze sa Lazićem, Marina je na Instagramu dobila brojne pratioce koji su je maksimalno podržali u najtežem životnom periodu. Iako je Marina ostavila Darka jer nije mogla da trpi njegovu bahatost, momački život i odsustvo od kuće, trebalo joj je vremena da se oporavi i iz te priče izađe kao pobjednik.


Kada je riješila probleme, odlučila je da ne sjedi skrštenih ruku i smislila posao koji joj leži. Pošto prati modu, a i ima manekensku građu, došla je na ideju reklamiranja. Do sada je u više navrata reklamirala proizvode i to joj je bilo plaćeno.


S druge strane, Marina je nedavno u intervjuu najavila da će se preseliti u Beograd, gdje inače provodi dosta vremena u posljednje vrijeme. Ona bi tako bila više u komunikaciji s ljudima koji joj trebaju za posao, a postoji vjerovatnoća i da će pokrenuti još jedan biznis.


„Marina ne želi da od Darka prima milostinju, a pitanje je i da li joj plaća mjesečno za dijete. Na sudu su, uskoro imaju ročište pa će se sve riješiti onako kako treba da bude. Marina je profitirala od raskida sa Lazićem, a kad je već osuđena na to da bude u javnosti, želi da to iskroristi na najbolji mogući način“, rekao je naš izvor.


Podsjetimo, nakon što je Marina ostavila Darka, on se brzo upustio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, sa kojom živi tri mjeseca u Novom Sadu. On je izjavio da se neće odmah ženiti nego prvo hoće da vidi kako će on i njegova sadašnja djevojka funkcionisati pod istim krovom, pa će tek onda praviti planove za budućnost.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.