x

Karađorđe i Ivana Vrbaški se vjerili u Zadruzi: Aleksandra digla čitavu kuću na noge, lomi sve pred sobom! Nije se ni pozdravila s ocem, nazvala ga ološem, a novu majku matorom k.....!

Poznati mama i tata kontrtoverznih učesnica rijalitija "Zadruga 2", majka Mine Vrbaški i otac Aleksandre Subotić odlučili su da se vjere pred svojom djecom. "Nadam se da će ti se dopasti prsten", rekao je Karađorđe Subotić i vjerio Ivanu u koju je zaljubljen do ušiju, a sa kojom se zabavlja od kako su se upoznali kada su djecu ispratili u rijaliti.


Aleksandra ovo nikako nije prihvatila pa je vikala i ljubomorisala:

"Smije mi se u facu matora k**vetina i maše mi. Jel to normalno? Dok ova histerise, klošari, prodali su se za 3 tanjira hrane, oni plešu i ljube se, koji cirkus! Mina uživa sa mamom, smije mi se u facu i provocira me. Hoćete da me dokrajčite? Za**bavate me!" 


Karađorđe je pokušao da porazgovara s njom:

"Jel ti ne voliš da me vidiš? Ništa mi nije jasno. Ponašaš se ko histerično dijete".


Ovo nije umirilo Aleksandru pa je nastao pravi haos. Ona je napadala Minu, obezbjeđenje je uletjelo, a David je morao da ju je izvuče napolje.


"Sad ću da je pesnicom udarim u glavu i da izadjem iz rijalitija", prijetila je i napravila dramu.


Aleksandra se inače nije ni pozdravila sa ocem, a sve vrijeme je urlala.   

- Neka svi kažu da sam najgora na svijetu, ja neću podržati ovo. Ona mene provocira, ona je došla mene da provocira. Došli ste da me dokrajčite! Niko od vas ne može da me zaje*ava! Je l' ti jasno?! Ja sam za sve na ovom svetu sposobna! Pola života si mi sje*ao, i ti i ona! Ološi jedni raspali! - urlala je Aleksandra!


- Šta je sa tobom Aleksandra? Ponašaš se histerično! Ponašaš se histerično, kao malo dijete! Nemoj da se miješaš u moj život, ja se u tvoj ne miješam! - uzvratio je Karađorđe!




(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.