x

"tjera me kao kera"

Karić brutalno gurnuo Jovanu: Drama u cik zore, ona briznula u plač! (Video)

Nakon što je čuo da je spominjala Vladimira Tomovića, Stefan Karić se naljutio na svoju bivšu djevojku, Jovanu Ljubisavljević. Njih dvoje su pokušavali da riješe stvari i da se izmire, međutim, Stefan nije mogao da pređe preko spominjanja bivšeg.


Ona je sve vrijeme pokušavala da mu objasni šta se desilo, međutim on nije imao strpljenja, te ju je gurnuo od sebe, nakon čega je ona pobjegla od njega.

Nakon toga, Tara Simov je došla do uplakane Ljubisavljevićeve i pokušala da utješi prijateljicu.

- Ona sada ide i smije se, priča kako je Igra istine bila top, a ja ću sada da plačem! Ne mogu više, ne mogu da vjerujem kakv je to zlo j..eno! - plakala je Jovana.


- Šta je bilo? - pitala je Maja.

- Ne mogu ispočetka da pričam. Danas su se posvađale Milica i Tara, i Bora je rekao da je Stefan j..ao Taru, a on se zakleo da nije. Svi su gledali moju reakciju, i ja sam se smijala, i Vladimir mi u prolazu kaže: "Ko je koga je.o". I Monika je to čula, i rekla na igri da sam ja komentarisala Vladimira. On je tada na igri ustao i nije se ni vraćao, i vidjela sam da mu smeta, i nije htio da jede i to, i odem u garderober, i on kao neće da priča sa mnom - dodala je Jovana.


- Jao - dodala je Ermina.

- Ja odem u svoj krevet, i legnem kod njega, i on mi kaže da se sklonim, kao da sam ja neki ker. Ej, jedna Monika da mi uradi to. Nije me saslušao, nisam mu objasnila - dodala je Jovana.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.